Saturn își oprește retrogradarea astăzi, 11 octombrie 2021. Cele mai afectate patru zodii. ”Adevărul crunt e aici, cu noi”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pixabay/ HOROSCOP 11 octombrie 2021, Saturn își oprește retrogradarea
foto pixabay/ HOROSCOP 11 octombrie 2021, Saturn își oprește retrogradarea
Saturn își oprește retrogradarea și scoate totul la iveală!

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, a anunțat, în cadrul emisiunii de luni, 11 octombrie 2021, că săptămâna aceasta este definită de oprirea retrogradării a două planete ”mari, puternice și importante”, respectiv Saturn și Jupiter. Ziua de luni este marcată prin oprirea retrogradării lui Saturn, sub semnul Vărsătorului. 

”Este săptămâna aceea în care vedem adevărul adevărat, ne dăm seama ce se întâmplă cu adevărat în viața noastră și trebuie să avem grijă.” a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, în această dimineață. 

”Astăzi, Saturn îți oprește retrogradarea în Vărsător și ne pune față-n față cu viitorul apropiat așa cum este el, fie el negru, fie el roz. Ne arată, în același timp, că avem limite, indiferent că vorbim de limite personale, ale țării în care trăim, ale lumii și, în final, ale vieții, în general. Adevărul crunt e aici, cu noi, iar dacă noi nu facem ceva pentru noi, nu are rost să așteptăm de la alții. Așteptările față de ceilalți nu sunt bune în această perioadă, trebuie să ne bazăm pe credința interioară.” a subliniat astrologul. 

Vezi și: EXCLUSIV  HOROSCOP: Urmează cea mai importantă săptămână din 2021, 11-17 octombrie. ”Când nu respecți nimic, Saturn DĂRÂMĂ”

În plus, ”tot astăzi Venus face o conjuncție cu nodul sud în Săgetător și mulți își vor da seama de tiparele pe care le au pe plan amoros, tipare care i-au adus în aceleași relații, în aceeași buclă. În același timp, Venus lângă nodul sud îți dă dorința de a iubi, de a intra într-o relație, dar în aceeași relație, cu același tipar de om avut până atunci.”

”Cele mai afectate zodii de oprirea retrogradării lui Saturn sunt cele cu marcaj fix, adică Taur, Leu, Scorpion, Vărsător.” a punctat Daniela Simulescu. 

Horoscop TAUR, 11 octombrie

Trebuie să îţi vezi limitele la nivel profesional. Îţi convine, nu îţi convine, mai vrei sau nu. Şefii ţi se vor părea duri, implacabili. Ai impresia că din cauza lor nu reuşeşti. Ai grijă la eforturile depuse.

Horoscop LEU, 11 octombrie

Pentru mulţi dintre voi poate să vină un moment de respiro pe plan relaţional. Pentru cei care îşi doresc un loc de muncă sau care vor să reia nişte discuţii pentru un job este o zi bună pentru a face mai multe demersuri în acest sens. 

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 11 octombrie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Probleme cu șeful, la serviciu, pentru o zodie. Ai grijă!

Horoscop SCORPION, 11 octombrie

Jupiter își va opri retrogradarea lunea viitoare, Saturn își oprește retrogradarea în casa a IV-a, ceea ce înseamnă că trebuie să faceți finisaje prin casă, puteți redecora, puteți vinde, ca să zicem, puteți repara, puteți cumpăra, puteți face o mulțime de lucruri, astfel încât să vă simțiți bine. În sânul familiei, în sânul căminului, aveți de făcut lucruri prin casă. 

Horoscop VĂRSĂTOR, 11 octombrie

Saturn își oprește retrogradarea în semnul vostru, vă vorbește întâi de sănătate, vă arată limitele personale mai întâi, cele fizice mai întâi, cât puteți, cât nu puteți, vă ajută și la vindecare, la găsirea unor metode pe care să le duceți mult timp și pe care să vă bazați. Saturn aici vă maturizează, vă călește, vă arată vârsta, poate vi se pare că sunteți mai îmbătrâniți decât este cazul. 

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 11 octombrie Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Este vorba despre BANI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel