SARE cu GHEAȚĂ: s-a automutilat după un pariu online
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SARE cu GHEAȚĂ, un adolescent s-a mutilat urmând o nouă provocare online
SARE cu GHEAȚĂ, un adolescent s-a mutilat urmând o nouă provocare online

După ce s-a aventurat într-o provocare online împreună cu fratele lui și mai mulți prieteni, un băiat de 12 ani din Pittsburg a ajuns la spital cu arsuri de gradul II.                                              

Autor: Stoleru Vlad

[caption id="attachment_200398" align="alignright" width="310" caption="sursa Yahoo"][/caption]

Jocul "Sare cu gheață" circulă online, pe YouTube și adună mulți tineri admiratori care pică    în plasa acestei noi provocări periculoase.

Așa a făcut și băiatul de 12 ani, care a tinut morțiș să incerce provocarea. Tânărul și-a ars spatele, după ce fratele si un prieten ai acestuia i-au pus in formă de cruce, sare pe spate, peste care au adăugat gheață. Băiatul a stat câteva minute cu acest amestec pe spate, după care a ajuns la spital cu arsuri de gradul II.

 

Tânărul va avea nevoie de câteva luni de îngrijiri. Familia acestuia declară: "Vrem ca adolescenţii şi publicul, în general, să ştie că acest joc este foarte periculos. Clipurile de pe YouTube, Facebook şi alte reţele de socializare nu arată ce păţeşte cel care încearcă aşa ceva. Noi suntem fericiţi că fiul nostru se recuperează şi sperăm ca această poveste va împiedica alţi oameni să încerce aşa ceva", potrivit WPXI-TV, citat de Huffington Post

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel