Săptămână foarte bună pentru o zodie. Daniela Simulescu: Aveți grijă, câte puțin din fiecare
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Săptămână foarte bună pentru o zodie. Daniela Simulescu: Aveți grijă, câte puțin din fiecare  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Săptămână foarte bună pentru o zodie. Daniela Simulescu: Aveți grijă, câte puțin din fiecare / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Astrologul DC News Daniela Simulescu a vorbit despre importanța pe care săptămâna 12-18 aprilie 2021 o are pentru o anumită zodie.

„Sunteți protagoniști, dar chiar și așa, cu atât de multă energie, ați vrea să faceți și sport, să mergeți și la serviciu, să și gătiți, să mergeți și la cumpărături și la doctor. Efectiv, le-ați vrea pe toate. Vedeți voi, Marte se rupe de un careu cu Neptun, un lucru bun din perspectiva mea, însă vă trimite în multe direcții unde nu vă alegeți cu nimic. Până la urmă, eu aș recomanda ca profesional să fiți cât mai curajoși, inclusiv în relație, până când Venus intră în Taur, pe 14 aprilie, duceți voi negocierile, nu-i lăsați pe alții să le ducă. Dacă aveți examen, fiți primii, nu vă fie teamă și chiar dacă aveți emoții foarte mari, să știți că emoțiile sunt acolo.

E o săptămână în care v-aș recomanda să nu renunțați la nimic, dar nici să aveți impresia că veți câștiga olimpiada. Cel puțin mâine aveți un flux de energie nemaipomenită, însă să nu aveți pretenții mari de la voi. Despre asta vorbește Luna Nouă În Berbec. Tu vrei să alergi 100 de metri, dar tu poți să alergi doar 30 de metri. Dacă tu poți doar 30 de metri, nu înseamnă că dintr-o dată vei alerga 100 de metri. Curajul nu vă lipsește, vă duce la 50 de metri, nu la 100. Să faceți câte puțin din fiecare, e o săptămână foarte bună, folosiți-o din plin și aș zice că puțin sport nu strică“, a precizat astrologul Daniela Simulescu pentru nativii din zodia Berbec şi cei cu ascendentul în această zodie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel