Data publicării:

Sânziana Negru, de la America Express, relație de iubire cu Smiley: "Ne pupăm pe obraz chiar și acum"

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Sânziana Negru
Sursa foto: Facebook Sânziana Negru
Sânziana Negru, concurentă la America Express, a vorbit despre relația de iubire pe care a avut-o cu Smiley.

"A fost o relație frumoasă, am fost aproape doi ani împreună. Nu ne-am despărțit din cauza altei persoane. Relația noastră s-a terminat atunci când s-a consumat. Ne-am cunoscut în studioul lui Marius Moga, eu eram la facultate la Cluj. Ne pupăm pe obraz chiar și acum, când ne vedem”, spunea Sânziana Negru despre Smiley, pentru cancan.ro.

Relația lor s-a înfiripat în 2005. Atunci, Marius Moga era prieten cu Smiley şi căuta fete pentru formaţia Wassabi, iar una dintre soliste era chiar Sânziana.

După Laura Cosoi, nicio relație oficială

După despărţirea de Laura Cosoi, în 2012, artistul nu a mai avut nicio relaţie oficială. Cei doi au fost împreună cinci ani.

"Eu am început relația cu Andrei când nu era Smiley de astăzi, ci doar un cântăreț, iar eu o actriță. Apoi el a devenit foarte iubit și cunoscut pe plan muzical. S-a desprins de trupa Simplu, lucru pe care eu l-am văzut bun de făcut și chiar cred că este unde trebuie acum.

Amândoi am avut această problemă legată de comunicare, fiindcă orice comunicam profesional trebuia să avem disponibilitatea de a răspunde și curiozităților din viața personală. Cu cât publicul iubește mai mult cuplul respectiv, cu atât va dori răspunsuri numeroase despre viața lor împreună.

Mergând pe această rețetă, evident că amândoi eram în proiecte și eram gestionați de un PR care comunica pentru noi. Apoi ne-am despărțit și am putut să luăm în mâinile noastre comunicarea propriei persoane. Nu mai eram împreună, nu mai aveam proiecte comune, iar eu nici măcar nu mai lucram pentru televiziunea respectivă", a declarat actrița, potrivit life.ro. 

.... până la Gina Pistol

Din 2018, Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol. În primăvara acestui an, cei doi și-au unit destinele, după ce, cu doi ani în urmă, au și devenit părinții unei fetițe - Josephine. În momentul în care a aflat că este însărcinată, Gina Pistol a mărturisit că a fost o surpriză, întrucât medicii îi spuseseră că nu are șanse să aibă un copil în mod natural.

"Nu mă așteptam să rămân însărcinată, a fost o surpriză. Credeam că e o dereglare hormonală, nu că e vorba de o sarcină. Medicii mi-au spus că nu pot să rămân însărcinată în mod natural", a mărturisit Gina, atunci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel