Sânziana Buruiană, despre vedetele care se pozează după naștere: Te înfometezi numai ca să arăti bine în chiloți... Pe bune?!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Sanziana Buruiana
Sursa foto: Facebook Sanziana Buruiana
Sânziana Buruiană a vorbit despre vedetele care se pozează după naștere și se laudă cu corpurile lor. 

"Mă deranjează anumite persoane (nu vreau totuși să intru în conflict cu ele), care declară că se iubesc pe ele, că ele se pun în continuare în evidență! Băi, când ai copii, nu mai e cazul. Trebuie pe ei să-i pui în evidență, să ai grijă de ei. Sunt fericirea, iubirea, nu te mai iubești pe tine! Nu mai simți pentru tine să te pui pe tine, să fii tu aia! Ți-ai trăit viața, ți-ai mâncat mălaiul cum s-ar zice! Adică, mă deranjează să cauți dragostea în altă parte, în loc să cauți dragostea în copilul tău. Pentru el trăiești de acum înainte. Gata! Tu ai fost ce-ai fost, la revedere!”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

"Băi, te minți singură!"

 

"După ce ai trecut printr-o sarcină, corpul oricum are anumite schimbări, nu mai poate să fie ca înainte. Dar trebuie să te obișnuiești cu ideea asta! Nu să tinzi tu acuma... Adică, copilul vrea țâță și tu stai să arăți bine că așa trebuie. Corpul își revine singur la normal, în timp, trebuie să ai răbdare. Adică ai un metabolism bun, te ajută, slăbești repede, dar asta nu înseamnă acum că trebuie să ne punem în evidență asta.

Nu despre asta mai e vorba. Acum, este să fie copilul sănătos, să fie hrănit. Am văzut că acum e moda asta: toată lumea după ce naște gata: "ia uite ce bine sunt deja!". Băi, te minți singură! Corpul ăla super mișto, după niște nașteri, nu mai este cum era! Cu toate operațiile... Să te înfometezi tu numai ca să arăți după aia repede bine în chiloți... pe bune?!”, ne-a mai spus, contrariată, Sânziana.

După ce a devenit mamă pentru a doua oară, Sânziana Buruiană a ieșit în lumina reflectoarelor de puține ori, singura emisiune la care a mai fost văzută fiind "Mămici de pitici cu lipici" de la Antena Stars, însă după terminarea proiectului în care a arătat întregii țări cum se descurcă în rolul de mamă, vedeta a decis să plece în străinătate. 

Vezi și: Sânziana Buruiană s-a mutat din România. Ce ofertă a primit și de unde: Lucrez o singură oră pe zi și câștig DUBLU!

Interviu cu Sânziana Buruiană. Vedeta răspunde la 20 de întrebări inedite

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel