Sandra Pralong pe listele ARD, dar nu se știe în ce colegiu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
SandraPralong
SandraPralong

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Timişoara, că Sandra Pralong se va regăsi pe listele ARD, în schimb, Viorel Cataramă nu va candida pentru ARD la alegerile parlamentare.

"Sandra Pralong va candida pe listele Alianţei", a declarat Vasile Blaga. Contactată de De Ce News, Pralong a declarat că "a acceptat propunerea de a candida  pe listele de candidați din partea ARD, dar nu poate preciza colegiul".

Vasile Blaga nu a confirmat o eventuală candidatură a lui Viorel Cataramă pe listele ARD, din partea PNȚCD pentru parlamentare, evitând să nominalizeze persoana care se va bătea cu președintele PNL, Crin Antonescu în colegiul unde urmează ca acesta să candideze pentru Senat.

Surse din ARD menţionau că Sandra Pralong este o variantă de candidat luată în calcul pentru colegiul 5 Senat, unde ar urma să candideze Crin Antonescu.

Referitor la candidaţii respinşi de Comisia de etică, al cărei preşedinte este Monica Macovei, Blaga a precizat că o decizie finală în privinţa acestora se va lua până duminică, la ora 18.00, şi că în unele cazuri candidaţii respinşi iniţial ar putea candida la aceste alegeri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel