Samsung oferă românilor 20 de lei pentru ai folosi în magazinul propriu de aplicaţii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
samsung_apps
samsung_apps

Samsung Electronics Romania a lansat o campanie destinată tuturor clienţilor care îşi creează pentru prima dată un cont în magazinul online Samsung Apps, prin care toţi noii utilizatori ai conturilor primesc automat în momentul înregistrării un cupon gratuit în valoare de 20,50 de lei (4,8 euro) pe care îl pot folosi pentru achiziţionarea de aplicaţii.

Pentru a putea beneficia de această ofertă, utilizatorii trebuie să aleagă ţara de origine şi să se înregistreze direct de pe telefon sau utilizând aplicaţia special creată de Samsung pentru gestionarea telefonului de pe un calculator, şi care se numeşte Samsung Kies. Cupoanele nu sunt emise la înregistrărea de pe pagina de web.

Cupoanele pot fi valorificate prin intermediul smartphone-urilor Samsung din familia Wave: Wave (S 8500), Wave II (S 8530), Wave 525 (S 5250), Wave 723 (S 7230 E).

Utilizatorii pot folosi cupoanele o singură dată din momentul emiterii lor până la data de 30 septembrie 2011, iar oferta nu este valabilă pentru aplicaţiile care au deja un discount. De asemenea, în cazul unei aplicaţii cu o valoare mai mare decât cea a cuponului, utilizatorul poate plăti diferenţa utilizând cardul de credit personal. La achiziţionarea unei aplicaţii cu valoare mai mică decât valoarea cuponului, suma rămasă nu poate fi schimbată în bani lichizi sau păstrată pentru o utilizare ulterioară.

Şi rivalii Samsung de la Apple, Nokia sau Blackberry au magazine online de aplicaţii care sunt accesibile şi din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel