Salvați-o pe Alessia! Demers uriaș în cazul Irina Cristescu-Hector Bitar de la Penna
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mobilizare uriașă după decizia șocantă a Tribunalului București privind fetița Irinei Cristescu și a lui Hector Bitar de la Penna. După cum bine știți deja, instanța a hotărât ca micuța să fie trimisă tatălui, în Mexic.

Salvați-o pe Alessia este pagina de Facebook unde o puteți susține pe Irina Cristescu, tânăra mamă îndurerată. Pe rețeaua de socializare au fost postate mai multe fotografii cu micuța Alessia alături de femeia care i-a dat viață. Românii sunt alături de Irina Cristescu, dovadă comentariile pe care le-au lăsat pe Facebook.

(w670)

"Avem parte de o justitie slaba, toti ne iau copii si statul roman nu ne apara, rusine autoritatilor!", "Daca aveti nevoie de semnatura mea, nu ezitati sa ma contactati. SUCCES si nu va lasati", "Si pe mine ma puteti contacta. Pacat ca banii fac diferenta in Romania. Care-i mai bogat castiga. Nu-i corect" - au fost doar câteva dintre mesajele primite pe pagina de Facebook Salvați-o pe Alessia.

(w670)

Asociațiile mămicilor și-au anunțat și ele sprijinul pentru mămica româncă nedreptățită de justiție.

Irina Cristescu va lupta cu orice preț pentru fetița ei

Disperată la gândul că, odată întoarsă în Mexic, viaţa copilului său este ameninţată, Irina Cristescu anunţă că va lupta pe toate căile legale pentru a împiedică acest lucru şi pentru a-i oferi Alessiei o viaţă normală, un mediu în care copilul să se poate dezvoltă fără traume care riscă să fie irememediabile.

[citeste si]

Într-un stat de drept, membru al UE, viaţa unui copil nu poate fi judecată şi decisă fără a ţine cont de situaţia de fapt şi de interesul suveran al copilului de a creşte alături de mama să, a cărei capacitate de a-i oferi un mediu sigur şi afectuos a fost dovedită indubitabil.

O decizie șocantă

Tribunalul București a decis ca fiica Irinei Cristescu și a lui Hector Bitar de la Penna să fie trimisă tatălui, în Mexic. Fetița are doar doi ani și a fost crescută în România de mamă și familia acesteia. Decizia este cu atât mai șocantă cu cât tatăl, nepotul miliardarului Carlos Slim, nu și-a luat un avocat în acest proces, a primit un avocat din oficiu, cu care nu a vorbit niciodată direct și nici nu s-a prezentat în România, în instanță pentru a-și cere dreptul de a crește el fetița, în Mexic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel