Salată de cartofi cu somon și pătrunjel, sățioasă și fabulos de bună. Toată familia îți va mulțimi
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Salată de cartofi cu somon și pătrunjel, sățioasă și fabulos de bună. Toată familia îți va mulțimi. Sursa foto: freepik.com
Salată de cartofi cu somon și pătrunjel, sățioasă și fabulos de bună. Toată familia îți va mulțimi. Sursa foto: freepik.com
Salata de legume, pe termen lung poate deveni plictisitoare. Iată o alternativă valabilă pentru un prânz rapid și delicios.

Iarna este anotimpul când vrem să intrăm în bucătărie și să pregătim prânzuri și cine elaborate.  Cu puțină creativitate și câteva ingrediente, poți pregăti un prânz rapid, gustos și ușor. 

Această salată fabuloasă de cartofi poate fi consumat și la o cină cu prietenii.  Dacă îți plac cartofi, nu poți rata această rețetă delicioasă și foarte ușor de preparat.

Iată produsele de care ai nevoie:

cartofi,

pătrunjel,

somon,

sare, piper și ulei de măsline.

 

Prepararea, pas cu pas

Cartofii se spală, se curăța de coaja și se pun la fiert într-o oală.  De asemenea, poți fierbe cartofii cu o seară înainte de a face salata. Cartofii fierți și răciți se toacă cubulețe și se pun într-un bol

Roșii și banane o combinație perfectă în bucătărie: dacă nu ai încercat-o, acum este momentul să o faci

Somonul trebuie să fie proaspăt și ținut câteva minut în apă fierbinte, până își schimbă ușor culoarea, dar să rămână moale și să se topească în gură. Somonul se taie în bucăți subțiri și mici, în funcție de preferințe. Bucățile de somon se pun în bolul cu cartofi.

Pătrunjelul proaspăt se toacă și se pune în bol. Acum trebui doar să asezonezi salata cu sare, piper și ulei.

Plăcintă cu mere fără coacere. O rețetă simplă care te salvează când nu ai cuptor

Există mai multe variante pentru a vă prepara salata. Poți înlocui  somonul cu ton sau macrou pentru o aromă puțin mai diferită. Sau poți schimba condimentele și înlocui pătrunjelul cu un condiment care îți place în mod deosebit și care crezi că este perfect pentru salată.

Nu arunca piureul rămas în frigider: iată o rețetă delicioasă care te va cuceri

S-ar poți adăuga în salată un iaurt alb sau un sos tatziki pentru a face salata mai cremoasă. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel