Salată curcubeu de ceapă. Osiceanu, pont pentru a vă ieși ca la carte
Pilotul Cezar Osiceanu vă propune să încercați salata curcubeu de ceapă.
„Vreți o salată curcubeu de ceapă a la Cezar? Iată ingredientele!
Avem nevoie de:
1. O ceapă roșie și una albă tăiate rondele subțiri și delicate
2. Un morcov tăiat fâșii
3. Pătrunjel proaspăt și tocat
4. Mirodenii: curry, ulei de măsline și oțet de rodie.
Amestecăm într-un castron toate cele de mai sus și gata! Avem salată curcubeu de ceapă a la Cezar care merge perfect cu o porție de ficăței!”, a mai spus pilotul pasionat de bucătărie.
VEZI ȘI: Rețetă de ficăței de pasăre
Pilotul Cezar Osiceanu, pasionat de bucătărie, revine cu noi rețete care vă vor lăsa gura apă: Ficăței de pasăre.
Avem nevoie de:
1. 2 cutii cu ficat proaspăt de găină
2. Cozile ciupercilor proaspete dintr-o cutie
3. Un ardei iute roșu tăiat feliuțe
4. 2 căpățâni de usturoi tăiate feliuțe
5. Un pahar de vin alb parfumat
6. O ceapă albă și una roșie tăiate rondele subțiri și grațioase
7. Un morcov tăiat fâșii subțiri
8. Mirodenii: curry, piper, busuioc
9. Pătrunjel proaspăt și tocat
Întâi punem în tigaia cu capac ficățeii, ca să se facă, având grijă să îi întoarcem permanent pentru a nu se arde. Adăugăm ardeiul iute și codițele de ciuperci și amestecăm ușor. Adăugăm vinul la final și, o dată cu el, curry și piper, lăsând la foc mic să se amestece aromele adăugând și un pic de busuioc. La final punem multă verdeața deasupra”, a spus Cezar Osiceanu.
VEZI ȘI: Super alimentele care ne mențin tineri timp îndelungat. Anca Alungulesei, terapeut în nutriție: Trebuie să punem accent pe câteva
Anca Alungulesei, terapeut în nutriție, cu o expertiză de peste 10 ani în domeniul alimentației sănătoase, a vorbit pentru cititorii DC News despre super alimentele care ne mențin tineri cât mai mult timp.
Care sunt super alimentele care ne mențin tineri cât mai mult timp? Dați-ne o listă a alimentelor care țin bătrânețea la distanță.
Primul din listă este apa. Cu cât ne menținem corpul mai hidratat, cu atât el se va menține mai tânăr. Apoi, trebuie să punem accentul pe alimente bogate în resveratrol, Omega 3 și alimente pre și probiotice: fructe de pădure, avocado, pește gras, nuci, alune și semințe (crude), murături, usturoi și turmeric.
Sunt o mulțime de diete când cauți pe Internet și multe femei calcă în capcană de a aplică unele care nu sunt congruente cu stilul lor de viață și se îngrașă la loc. Cum trebuie o persoană să-și aleagă dietă potrivită?
În primul rând, este important de știut faptul că sfaturile generale pe care le oferă Internetul nu sunt neapărat aplicabile pentru că fiecare persoană este unică, are o bio-individualitate diferită și un management al nivelului de stres diferit. Atunci când vine vorba despre procesul de slăbire, acesta trebuie privit într-un context holistic, nu doar fizic. Pentru că nu doar mâncarea influențează greutatea. Mâncarea trebuie să o privim ca pe un instrument/mecanism prin care persoana își asigură supraviețuirea fizică (ca specie umană) dar, mai ales, își asigura supraviețuirea emoțională. Mâncarea este gând și emoție. Combinația dintre cele două are puterea de a transforma alchimizarea mâncării în ceva benefic pentru corp, sau, din contră, în ceva mai puțin benefic. Așadar, dieta potrivită pleacă din interior către exterior și nu invers, așa cum a fost până acum. Greutatea și stratul de grăsime care ne înconjoară corpul ne dă indicii despre cum se simte persoană respectivă la nivel intern.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News