Sala Radio: Abonamente aprilie-iunie 2020, prețuri
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Orchestrele și Corurile Radio România lansează marți, 3 martie, noile abonamente pentru ultimele 3 luni ale stagiunii curente (aprilie-iunie 2020)!

Suita de concerte extraordinare dedicate anului aniversar BEETHOVEN (250 de ani de la nașterea celebrului compozitor), concertul aniversar de 75 de ani susținut de Corul de Copii Radio, seara de muzică barocă prezentată de soprana Rodica Vică alături de Orchestra de Cameră Radio, concertul susținut de laureații concursului Drumul spre Celebritate, Concertul Regal prezentat anual de Orchestra Națională Radio în preajma zilei de 10 mai, evenimentele din Săptămâna Internațională a Muzicii Noi (ediția cu nr. 30), Seara Ceaikovski cu selecțiuni din baletele sale sunt doar câteva dintre momentele pe care nu trebuie sa le ratați la Sala Radio!

Printre invitații speciali pe care îi veți aplauda pe scena Sălii Radio se numără dirijorii Cristian Măcelaru, Sascha Goetzel, Duncan Ward, Rumon Gamba, Tiberiu Soare, pianiștii Daniel Petrică Ciobanu, Daria Parkhomenko (câștigătoare a ediției 2018 a Concursului Internațional ”George Enescu”), Mihai Ritivoiu, Axia Marinescu, violoniștii David Grimal și Remus Azoiței.  

Stagiunea de concerte de la Sala Radio cuprinde o paletă variată de evenimente, de la concerte simfonice sau recitaluri camerale propuse de Orchestra Națională Radio și Orchestra de Cameră Radio, la concerte de jazz, pop, blues ale Big Band-ului Radio, concertele folclorice ale Orchestrei de Muzică Populară, concertele Corului de Copii Radio și ale Corului Academic Radio etc.

Pentru a vedea care sunt evenimentele din stagiune la care sunt valabile abonamentele, va rugăm să consultați secțiunea de program de pe site-ul www.orchestreradio.ro.

Biletele individuale pentru cele 3 luni vor intra la vânzare începând din data de 10 martie.

 

Preţurile la abonamente:

Abonamente de acces:

- categoria I – 460 lei
- categoria a II-a – 368 lei
- categoria a III-a –  276 lei

- Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

- categoria I redus - 276 lei
- categoria a II-a redus – 221  lei

Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete telefonic: 021. 314.68.00. Programul este :

-        marți – vineri :  13:00-19:00

-        sâmbătă – duminică:  închis (cu excepția zilelor în care sunt programate concerte, când programul este 13:00-19:00)

Biletele și abonamentele la concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la casa de bilete a Sălii Radio. Abonamentele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel