Sala Polivalentă din Tulcea prinde contur. Horia Teodorescu, președintele CJ Tulcea: „Construim pentru viitorii campioni ai României“
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Stadiul general al lucrărilor la noua Sală Polivalentă ridicată de Compania Națională de Investiții în județul Tulcea este de 24%, anunță CJ Tulcea.

Astfel s-au forat 300 de piloni la o adâncime de 14 metri pentru sprijinirea pereților excavației. La subsol 1 se se lucrează la stâlpii de susținere și împrejmuirea cu pereți. Totodată, se va cofra placa peste acest subsol, urmând armarea. 

La subsolul 2, excavația este finalizată în proporție de 90%.

Reamintim faptul că noua clădire va avea un teren principal de competiții și un teren de antrenament situat în subsol, lucru care va permite desfășurarea simultană a două activități sportive distincte.

De asemenea, noua Sală Polivalentă va avea inclusiv parcare subterană, iar tribunele vor putea susține 4.438 de spectatori, de aproape 4 ori mai mulți decât putea susține vechea sală. Capacitatea tribunelor va fi de peste 4000 de spectatori.

„Așa cum am spus în cadrul primei ediții a Galei Sportului Tulcean, știu că pentru sportivii din județul nostru dorința de performanță este foarte mare, iar pentru ei și generațiile care îi urmează mi-am dorit construcția acestei clădiri. Construim pentru viitorii campioni ai României!“, a transmis președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu. Consiliul Județean Tulcea este beneficiarul investiției.










Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel