Sală de nașteri în Colegiul Național B.P. Hasdeu, cel mai bun liceu din Buzău
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Unul dintre cele mai bune licee din România, Colegiul Național B.P. Hasdeu din Buzău, a fost pentru câteva zile platou de filmare pentru Direcția 5 sub coordonarea unui celebru regizor.

Celebrul regizor Petre Năstase a redat povestea piesei „Anii". Amănunte despre filmări a oferit în exclusivitate pentru OPINIA, sora regizorului, Tatiana Gherase, dar și unul dintre hasdeienii selectați să apară în clip.

„Dincolo de membrii trupei, la fel de important În acest proiect a fost și cel din spatele camerei. El a fost cel care a ales locațiile. S-a implicat în acest clip foarte mult, așa cum face în fiecare proiect, mai ales că a fost acasă, la Buzău. A conceput o poveste romantică, pornind de la generația mică, bebeluși, până la cea de vârsta a treia, alegând locațiile cu mare atenție. La toate filmările au fost cooptați elevii frumoși și deștepți din Hasdeu, aducând un plus de imagine și colegiului buzoian în sine", a declarat în exclusivitate pentru Opinia sora regizorului, Tatiana Gherase.

Sală de nașteri în Colegiul Național B.P. Hasdeu

„La Hasdeu, evident, s-au filmat scenele privind apropierea îndrăgos­tiților, cum își aruncă priviri pe holul școlii, în sala de clasă. Tot aici s-a filmat chiar și scena nașterii, folosind drept spital holurile dintr-un corp al liceului", a dezvăluit pentru OPINIA unul dintre personajele videoclipului.

Echipa de figuranți a fost formată din 15 buzoieni, pe parcusul celor două zile din interiorul colegiului fiind păstrate doar trei buzoience: Bianca Caloian, Ruxandra Burlacu și Lavinia Marcu.

VEZI ȘI: O nouă REVOLTĂ în învățământ. Reacția unei profesoare-EXCLUSIV 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel