Sacha Baron Cohen nu va interpreta rolul lui Freddy Mercury
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp

Sacha Baron Cohen a renunţat să lucreze la filmul privind viaţa artistului Freddy Mercury, vocalistul celebrei formaţii Queen,  după ce au apărut diferenţe de viziune creatoare cu membrii formaţiei Queen.

Autor: Andreea Adamescu

[caption id="attachment_345901" align="alignleft" width="266"] Sacha Baron Cohen[/caption]

Actorul, cunoscut printre altele pentru filmul “Borat”, fusese ales pentru rolul lui Freddy Mercury încă din luna septembrie a anului 2010. Publicaţia Deadline anunţă, însă, că Sacha Baron Cohen renunţă să lucreze la acest proiect pentru că el şi membrii formaţiei Queen au viziuni diferite şi nu se pot decide ce fel de film vor să facă.

Aparent, trupa doreşte ca filmul să poată fi vizionat de către orice tip de public. Pe de altă parte, actorul ar fi vrut ca acest film să trateze aspectele mai neobişnuite al vieţii lui Mercury, cum ar fi stilul lui de viaţă hedonist, încărcat de petreceri şi abuz de droguri. Această variantă a biografiei sale nu ar fi însă potrivită pentru orice tip de audienţă, de aici pornind conflictul.

În martie, Tom Hooper, regizorul filmului " Discursul regelui”, care a lucrat recent cu actorul Sacha Baron Cohen la

[caption id="attachment_345902" align="alignright" width="240"] Freddy Mercury[/caption]

filmul " Mizerabilii” urmărea evoluţia proiectului. Cu toate acestea, Deadline afirmă că formaţia Queen nu l-a dorit în creaţia acestui proiect. Ei l-au refuzat şi pe Peter Morgan, scenaristul nominalizat la Oscar pentru filmele “ Regina” şi “ Frost/Nixon”. Scenariul conceput de Morgan începea cu formarea trupei la începutul anilor ’70 şi se sfârşea cu legendarul concert din 1985, Live Aid.

Vara trecută, se zvonea că pentru rolul lui Mary Austin, prietenă apropiată a lui Mercury şi fosta sa iubită, ar fi fost aleasă Katy Perry, însă cântăreaţa americană a dezminţit aceste zvonuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel