Sabalenka, adversara lui Halep. Ce trebuie să știi despre ea
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Tenis
Tenis
Aryna Sabalenka, aflată pe locul 34 în lume, o va întâlni, sâmbătă, 18 august, pe Simona Halep, pentru un loc în finala turneului de la Cincinnati.

CINCINNATI. Simona Halep – Arina Sabalenka, 18 august 2018. Adversara liderului mondial vine din Belarus. La numai 20 de ani, Sabalenka a intrat anul trecut pentru prima oară în Top 100. A disputat deja trei finale WTA, însă le-a pierdut pe toate. De menționat că a obținut, în 2018, patru victorii în confruntările cu jucătoarele din Top 10.

CINCINNATI. Simona Halep – Arina Sabalenka, 18 august 2018. Sportiva din Constanța a mai întâlnit-o o singură dată până acum, în ianuarie 2018. Atunci, românca s-a impus fără probleme. Sabalenka ştie că o aşteaptă un meci dificil. "Este o jucătoare tare, o adevărată luptătoare care întoarce toate mingile şi care se mişcă foarte bine pe teren", spunea Sabalenka.

CINCINNATI. Simona Halep – Arina Sabalenka, 18 august 2018. "Nu am mai jucat de atunci, dar observ că este foarte încrezătoare în propriile forţe şi loveşte mingea foarte puternic. Va fi o mare provocare, cu siguranţă. Eu sunt aici să dau tot ce am şi să lupt pentru a câştiga", a declarat Halep, înaintea meciului de sâmbătă.

CINCINNATI. Simona Halep – Arina Sabalenka, 18 august 2018. Partida va fi prezentată pe dcnews.ro în format live score.

Vezi și: CINCINNATI. Simona Halep – Arina Sabalenka, oră meci 18 august 2018


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel