S.R. Stănescu, demersuri pentru schimbarea legii audiovizualului
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
sorin_rosca_stanescu
sorin_rosca_stanescu

Senatorul liberal Sorin Roșca Stănescu își continuă demersurile pentru schimbarea legii de funcționare a audiovizualului și organizează, miercuri, la Iași, o a doua dezbatere pe această temă.

”Miercuri, 28 august, la Sala de ședințe a Consiliului Județean Iași, începând cu orele 10°°, inițiez a doua dezbatere pe tema “Să schimbăm împreună Legea Audiovizualului”. Sunt invitate toate persoanele si personalitățile interesate. Precizez că dezbaterea de la Iași va fi a doua, după cea de la Cluj, iar seria consultării cu cetățenii și reprezentanții instituțiilor implicate va continua până la sfârșitul lunii septembrie”, se arată într-un comunicat al senatorului.

 Sorin Roșca Stănescu a mai participat la o dezbatere pe același subiect pe 7 august, la Consiliul Județean Cluj, alături de membri CNA Valentin Alexandru Jucan și Lorand Turos.

Liberalul spunea atunci că ”este momentul ca împreună, putere și opoziție este momentul să scriem această lege, dar nu înainte de a ne consulta cu cei care sunt interesați și afectați cu sau fără ghilimele de actul normativ care este în vigoare”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel