S-Class 2021, dezvăluit de Mercedes-Benz. PRIMELE poze cu mașina de lux
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Mercedes-Benz a dezvăluit prima poză cu noul S-Class, fiind prima imagine publică cu mașina fără camuflaj.

Mercedes-Benz a dezvăluit prima poză cu noul S-Class, fiind prima imagine publică cu mașina fără camuflaj, conform Cnet. Conceput sub codul numeric W223, noul S-Class este a șaptea generație a mașinii vârf de gamă a nemților, iar comercializarea acestuia va începe din 2021.

Noul S-Class nu este extrem de diferit față de actualul model dacă ne referim la design, însă liniile mai agresive ale grilei frontale mai mari sunt evidente, iar farurile sunt mai „subțiri”, asemănător celorlalte noi modele Mercedes.

Look conservativ

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CocheSpias (@cochespias) pe

 

Chiar dacă nu am văzut și restul șasiului în poza „de ațâțare” a celor de la Mercedes, lucrurile vor rămâne suficient de conservative. S-Class va menține o formă fluidă cu linii clare, cu mici modificări la faruri.

Cu toate acestea, chiar dacă exteriorul rămâne unul clasic, interiorul va fi schimbat complet, în bine. Pozele din interiorul noul S-Class arată un ecran cu touchscreen masiv și un bord minimalist care aduce aminte de conceptele electrice ale companiei deținute de Daimler.

Ne așteptăm la inovații tehnologice

S-Class este cel mai bun prilej al Mercedes-Benz de a inova cu funcții avansate precum sisteme de siguranță noi sau revoluții tehnice. Toate modelele de S-Class vor avea cel mai probabil posibilitatea de „mild-hybrid”, cu un motor de 48V, de la motorul I6 „de bază”, până la V8-ul AMG.

Mercedes a anunțat că va dezvălui noua „limuzină” în a doua jumătate a anului 2020. S-Class va fi urmat de cel puțin un model cu performanțe crescute AMG, dar și de o variantă Maybach de ultra-lux, cu un posibil motor V12.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel