S-au aprins luminițele în bradul de Crăciun de la Casa Albă - VIDEO
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
S-au aprins luminițele în bradul de Crăciun de la Casa Albă
S-au aprins luminițele în bradul de Crăciun de la Casa Albă
Ceremonia de aprindere a instalaţiei de iluminat din bradul de Crăciun de lângă Casa Albă a avut loc în prezența lui Donald Trump.

Această ceremonie este veche de 96 de ani. Aprinderea instalaţiei de iluminat a aşa-numitului 'brad naţional de Crăciun', aflat în apropierea Casei Albe, în parcul The Ellipse, se face în preșența președintelui SUA. relatează dpa.

'Este un moment al anului în care să ne bucurăm alături de familie şi prieteni, în care să răspândim caritate şi bunăvoinţă prin angajamentul nostru în toată ţara şi în toate comunităţile şi în care să mulţumim pentru toate binecuvântările din vieţile noastre', a spus Trump în faţa unei mulţimi care l-a ovaţionat.

VIDEO

Mesajul lui Trump

Preşedintele SUA, care este în general recunoscut pentru retorica dură şi care de multe ori incită la divizare, a lansat un mesaj de unitate la ceremonia de aprindere a instalaţiei de iluminat a bradului de Crăciun. 'Suntem o singură familie americană. Suferim împreună, ne vindecăm împreună şi întotdeauna vom răzbi împreună', a mai spus el. De asemenea, liderul de la Casa Albă le-a transmis mulţumiri salvatorilor şi membrilor armatei americane..

La ceremonie, ministrul de interne Ryan Zinke l-a prezentat pe Trump, care se bucură de un sprijin larg în rândul creştinilor evanghelici, drept 'omul care a adus Crăciunul înapoi'. El nu a explicat acest comentariu. În cadrul ceremoniei au fost prezentate mai multe acte muzicale, la care au participat mai mulţi solişti pe teme religioase şi orchestra armatei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel