S-a schimbat locația pentru concertul Joe Cocker din 4 august
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp
joe_cocker
joe_cocker

Concertul celebrului Joe Cocker din 4 august nu se va mai desfăşura la Romexpo, în aer liber, cum fusese anunţat iniţial, din cauza preziviunilor meteorologice, ci la Sala Palatului, informează un comunicat Project Events.

Autor: Laura Galescu 

"Cred că este cea mai bună alegere. La începutul lunii august se anunţă multe zile ploioase şi nu ne dorim să compromitem un astfel de spectacol. Să fii martor la un concert al lui Joe Cocker este o adevărată sărbătoare, iar, din păcate, numărul celor care se vor putea bucura de acest eveniment va fi limitat la 4.000, capacitatea maximă a Sălii Palatului. Joe Cocker este un artist care oricând poate umple o sală de 10.000-12.000 de locuri, dar, din păcate, pentru Bucureşti o astfel de sală rămâne doar un proiect pe hârtie. Puţinele bilete rămase nevândute se vor pune în vânzare începând de vineri", a declarat Sorin Săraru, managerul Project Events.

Preţul biletelor va rămâne neschimbat, respectiv 135 lei, 200 lei, 300 lei, 400 lei sau 750 lei (VIP). Biletele achiziţionate anterior vor trebui să fie schimbate pentru că sectoarele iniţiale de la Romexpo nu corespund în totalitate celor de la Sala Palatului. Organizatorii îi asigură însă pe cei care au cumpărat deja bilete că vor beneficia de cele mai bune locuri corespunzătoare categoriilor de preţ din noul spaţiu. Schimbarea biletelor se poate face la sediul Project Events din Bucureşti, strada dr. Petre Herescu nr. 30, începând de vineri, 7 iunie.

Concertul de la Sala Palatului face parte din turneul Fire It Up Summer Tour, turneu ce promovează cel mai recent album al lui Joe Cocker - Fire It Up. Albumul conţine atât melodii clasice de suflet, balade romantice, cât şi piese pline de energie şi vigoare.

Joe Cocker este cel care a făcut celebră piesa "You can leave your hat on", iar fanii vor mai putea asculta live şi alte piese celebre ale artistului, cum ar fi "Unchain my heart" sau "Up where we belong".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel