Data publicării:

S-a retras "Hagi" din handbal din echipa naţională. Iartă-ne, Cristina Neagu, că nu te-am apreciat cât ai meritat

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres
Îmi aduc şi acum aminte Gala Hagi. Era 2000, eu aveam 10 ani, dar simţeam tristeţea microbiştilor. Se retrăgea Regele. Dacă nu cel mai bun jucător român de fotbal, cu siguranţă unul dintre primii trei. 23 de ani mai târziu, se mai retrage un "Hagi". De data asta, din naţionala de handbal feminin. 

Cristina Neagu a anunţat că nu va mai juca pentru echipa naţională, chiar după Campionatul Mondial de Handbal Feminin. Neagu nu a fost doar cea mai bună handbalistă a României în ultimul deceniu. Ea a fost şi cea mai bună din lume de patru ori, în 2010, 2014, 2016 şi 2018. În 2015 a fost şi cea mai bună jucătoare de la Campionatul Mondial, unde a fost şi golgheter, turneu la care România a luat bronzul. 

17 ani a îmbrăcat Cristina Neagu tricoul echipei naţionale. Şi a fost înjurată, criticată că nu face mai mult pentru naţională. Dar a rezistat, a ţinut fruntea sus, a luptat până la ultima picătură. Iar de astăzi, 13 decembrie, îi vom duce dorul. Echipa naţională nu va mai avea în teren "cea mai bună jucătoare a lumii". 

Citește continuarea pe DCSport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel