S-a înființat Poliția Animalelor. Marcel Vela: Facem un pas spre normalitate
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto Facebook Marcel Vela
Foto Facebook Marcel Vela
Ministrul de Interne Marcel Vela a făcut câteva noi precizări, după ce a anunțat înființarea Poliției Animalelor. 

Printr-o postare pe Facebook, după ce Guvernul a aprobat înființarea, Marcel Vela a scris că „Poliția Animalelor nu reprezintă doar o dorință personală, ci este astăzi glasul mai multor generații care au adunat de-a lungul timpului nenumărate supărări pentru modul în care au fost și, din păcate, încă sunt tratate animalele în România.”

Ministrul Vela transmite că „acest lucru spune foarte multe despre educația și civilizația unei țări. V-am ascultat, am empatizat cu dumneavoastră și, mai presus de orice, am simțit nevoia societății românești pentru înființarea Poliției Animalelor. Încă de la începutul mandatului și până astăzi, din partea mea și a MAI a existat întotdeauna deschidere pentru a veni în ajutorul animalelor care au fost victimele cruzimii oamenilor.”

În continuarea, Marcel Vela amintește de „nenumăratele acțiuni în care colegii mei au reacționat pentru a ajuta și a lua măsuri acolo unde a fost nevoie.Am spus, în repetate rânduri, că acea “lume” mai bună și mai frumoasă, la care sperăm cu toții, se construiește prin eforturi comune și, mai ales, cu multă bunăvoință”. 

Poliția Animalelor: 488 de polițiști și 88 de medici veterinari

De asemenea, Marcel Vela a reamintit, vineri, că „#seîntâmplă!”.

„Guvernul României a aprobat OUG privind înființarea Poliției Animalelor. Odată cu apariția acestei ordonanțe de urgență în Monitorul Oficial mai facem un pas spre normalitatea pe care ne-o dorim cu toții. Poliția Animalelor va avea structuri în toate județele, 488 de polițiști, 88 de medici veterinari, uniformă distinctă și dotări specifice.

În următoarele 60 de zile, termenul de finalizare a procedurilor administrative și organizatorice, ea va fi operațională în toată țara. Dragi prieteni, Vă mulțumesc pentru faptul că mi-ați fost alături în acest demers atât de dorit!”, a mai scris Vela.

Poliția Animalelor nu reprezintă doar o dorință personală, ci este ASTĂZI glasul mai multor generații care au...

Publicată de Marcel Vela pe Vineri, 16 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel