Rusoaica Anna Şcerbakova a câştigat Cupa Chinei de la Shanghai
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Patinatoarea rusă Anna Şcerbakova, de numai 15 ani, a câştigat sâmbătă proba individuală a Cupei Chinei la patinaj artistic, a patra etapă a circuitului Grand Prix Series, asigurându-şi prezenţa la finala de la Torino (5-8 decembrie 2019), relatează AFP.

Clasată pe primul loc după programul scurt, Şcerbakova a dat un nou recital în programul liber şi cu 152,53 puncte s-a clasat pe primul loc, obţinând a doua ei victorie în circuitul Federaţiei internaţionale de patinaj.

În clasamentul programului liber, Şcerbakova a fost urmată de conaţionala sa Elizaveta Tuktamişeva - 143,53 puncte şi de japoneza Satoko Miyahara - 142,27 puncte.

În clasamentul final al probei feminine individuale, Anna Şcerbakova s-a clasat prima cu un total de 226,04 puncte, urmată de japoneza Satoko Miyahara - 211,18 şi de rusoaica Elizaveta Tuktamişeva - 209,10 puncte.

Proba de dans a fost câştigată de cuplul din Rusia, Victoria Siniţina/Nikita Kaţalapov, cu 209,90 puncte, urmat de americanii Madison Chock/Evan Bates - 208, 55 puncte şi de canadienii Laurence Fournier Beaudry/Nikolaj Sorensen - 190,74 puncte.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel