Rusoaica Anna Şcerbakova a câştigat Cupa Chinei de la Shanghai
Autor: Sebastian Florea | Publicat pe: 09 noi 2019, 15:55
WhatsApp

Patinatoarea rusă Anna Şcerbakova, de numai 15 ani, a câştigat sâmbătă proba individuală a Cupei Chinei la patinaj artistic, a patra etapă a circuitului Grand Prix Series, asigurându-şi prezenţa la finala de la Torino (5-8 decembrie 2019), relatează AFP.

Clasată pe primul loc după programul scurt, Şcerbakova a dat un nou recital în programul liber şi cu 152,53 puncte s-a clasat pe primul loc, obţinând a doua ei victorie în circuitul Federaţiei internaţionale de patinaj.

În clasamentul programului liber, Şcerbakova a fost urmată de conaţionala sa Elizaveta Tuktamişeva - 143,53 puncte şi de japoneza Satoko Miyahara - 142,27 puncte.

În clasamentul final al probei feminine individuale, Anna Şcerbakova s-a clasat prima cu un total de 226,04 puncte, urmată de japoneza Satoko Miyahara - 211,18 şi de rusoaica Elizaveta Tuktamişeva - 209,10 puncte.

Proba de dans a fost câştigată de cuplul din Rusia, Victoria Siniţina/Nikita Kaţalapov, cu 209,90 puncte, urmat de americanii Madison Chock/Evan Bates - 208, 55 puncte şi de canadienii Laurence Fournier Beaudry/Nikolaj Sorensen - 190,74 puncte.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro