Rusia recunoaște că a bombardat 'masiv' Ucraina ca 'represalii' la o recentă incursiune pe teritoriul său, în regiunea Briansk
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Pexels
Foto: Pexels
Rusia a anunţat joi că a efectuat lovituri 'masive' în Ucraina ca 'represalii' la o recentă incursiune pe teritoriul său, pe care o impută 'sabotorilor' de la Kiev, transmite AFP. 

'Ca răspuns la actele teroriste ale regimului de la Kiev în regiunea (rusă) Briansk, pe 2 martie, forţele armate ale Federaţiei Ruse au efectuat lovituri masive de represalii', a declarat, într-un comunicat, ministerul rus al Apărării, care a precizat că au fost utilizate între altele rachete hipersonice 'Kinjal' (pumnal, în rusă).

Bombardamente în Kiev și în mai multe regiuni din Ucraina, printre care Harkov şi Odesa

Lovituri masive au ţintit regiunile Harkov şi Odesa, din estul, sudul dar şi în vestul Ucrainei, au anunţat joi autorităţile locale, transmite AFP. De luni de zile, Rusia bombardează instalaţii-cheie din Ucraina cu rachete şi drone, perturbând viaţa de zi cu zi a milioane de persoane, aprovizionarea lor cu apă, încălzire şi electricitate. 'Inamicul a efectuat peste 15 lovituri asupra oraşului şi a regiunii' Harkov, a declarat guvernatorul regional Oleg Sinegubov pe reţelele de socializare. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel