Rușanu (PNL): Relaxarea Puterii în fața moțiunii, doar de fațadă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
rusanu
rusanu

Vicepreședintele PNL, Dan Radu Ruşanu, a afirmat, joi, la RFI, că reprezentanții Puterii afișează un optimism fals în legătură cu moțiunea de cenzură depusă de Opoziție, care va fi votată vineri, ”doar de fațadă”.

Liberalul este încrezător în succesul moțiunii, previzionând că, până la sfârșitul acestei zile, se va asigura numărul optim de parlamentari necesari pentru îndepărtarea actualului Guvern.

"Practic, nu mai erau şapte voturi, erau doar vreo patru şi în cursul zilei de astăzi (joi), cred că o să avem confirmat numărul de parlamentari necesari pentru a vota moţiunea de cenzură, Guvernul Ungureanu să pice şi să vină un nou Guvern al USL-ului. Orice Guvern care va veni în locul actualei guvernări, susţinut de USL, nu de PD, va fi un câştig pentru economia românească, pentru români, în general”, a declarat Rușanu.

Potrivit vicepreședintelui PNL, conducerea PDL începep să piardă încrederea privind eșuarea moțiunii de cenzură, iar premierul Ungureanu este vizibil tensionat în legătură cu votul de mâine al parlamentarilor.

”Relaxarea (Puterii) este doar de faţadă. Şi domnul Ungureanu are o mare tensiune şi asta se vede din declaraţiile pe care le dă", a susținut Dan Radu Rușanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel