Rune 22 august - 28 august 2022. O zodie dă lovitura. Se produce un salt rapid și calitativ în existența ei
Autor: Ioana Dinu | Publicat pe: 22 aug 2022, 11:55
WhatsApp
Voropchievici
Voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat runele pentru perioada 22 august - 28 august 2022. 

O zodie va avea o surpriză plăcută în săptămâna aceasta.

„Nativii acestei zodii dau lovitura. Se produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Ei au fost cam oropsiți, i-a aruncat voia sorții dintr-o parte în alta”, a spus Numerologul Mihai Voropchievici la Antena 3, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel. Este vorba de nativii din zodia Scorpion.

VEZI AICI RUNELE PENTRU TOATE ZODIILE.

VEZI ȘI: Secretul din portofelul tău. Lidia Fecioru: Ce să faci pentru a atrage banii și norocul

Nu ţine un portofel murdar sau tocit, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru.

„Contează foarte mult culoarea. Să începem cu acel bileţel, pe care să scriem o rugăciune pe care să o punem în portofel. Am mai arătat noi acea bancnotă pe care o punem în portofel. Nu trebuie să păstrăm chitanţe, cărţi de vizită vechi, bonuri. Portofelul este pentru bani. Banului îi place ordinea. Dacă găseşte dezordine, nu îi place. Să nu fie deteriorat sau rupt. Nu ţine un portofel murdar sau tocit. Trebuie să fie schimbat. El poate spune foarte multe despre atitudinea despre bogăţie şi despre abundenţă”, a spus Lidia Fecioru. 

„Trebuie învăţată chestia asta ca să eliminăm blocajele. Dacă s-a rupt, trebuie schimbat. Trebuie să mai punem şi o dorinţă acolo. Să transferăm din energia noastră. Dumnezeu nu ne vrea nici proşti, nici săraci”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3.

Vezi și: Bucurie pentru Berbec, aspecte favorabile pentru Balanță și Scorpion, vești mai neplăcute pentru Capricorn și PeștiLocurile din casă unde e bine să aşezăm plantele: Să evităm feriga

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre cele mai importante locuri din casă unde trebuie să aşezăm plantele.

„Plantele ne ajută să avem mai puţină anxietate şi mai puţin stres, de aceea este bine să avem plante în casă. Ne ajută să fim mai concentraţi şi mai creativi. De pildă, unde avem un cactus la birou, chiar atrage energia negativă şi e bine să îl ţinem lângă calculator”, a spus Lidia Fecioru.

„În baie trebuie să existe o plantă care este în formă de arbust, cum ar fi bonsaiul, bambusul, chiar şi ficus. Deci planta din baie este bine să fie sub formă de arbust. În dormitor, se spune că nu trebuie să existe plante, pentru că fură oxigenul din cameră. Şi de aceea e bine, dacă avem o plantă şi vrem noi să o mutăm dimineaţa şi să o scoatem seara din dormitor, e treaba noastră. Trebuie să ne uităm că sunt şi plante care ajută şi care produc oxigen. Plantele cu frunză cărnoasă produc oxigen. Şi putem să punem o plantă de acest gen în dormitor, cum ar fi aloe.

În sufragerie trebuie să punem arbuşti, deci plantele mai măricele, cum este şi papirus, care are frunza ascuţită. Se aşează, de obicei, în colţurile camerelor, adică în colţurile sufrageriilor”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

„Este bine să evităm feriga. Nu este bine să o ţinem în casă. Cel mai bine este să o plantăm afară, în grădină. (...) În bucătărie sunt ghivecele mititele, cu tot felul de plante. Putem pune şi busuioc, cimbru, levănţică, şi chiar un pomuleţ cu frunze de dafin, pentru că rezistă  la întuneric, la umiditate. Noi în bucătărie facem aburi când gătim şi, când sunt plante, ele curăţă foarte bine aerul în bucătărie. Se spune că trebuie să fie puse în partea de sud şi de nord”, a mai spus Lidia Fecioru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?