Data publicării:

Rumer Willis este însărcinată: Demi Moore și Bruce Willis vor fi în curând bunici. Reacția pe Instagram

Autor: Elena Didila | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursa foto Instagram Demi Moore
Sursa foto Instagram Demi Moore
Rumer Willis este însărcinată. Celebrii săi părinți vor fi bunici pentru prima dată.

O bucurie puternică în cel mai întunecat moment: Rumer Willis este însărcinată, iar Demi Moore și Bruce Willis vor fi în curând bunici. Actrița este însărcinată cu primul ei copil.

Fericirea familiei Willis, care trece printr-o perioadă dificilă din cauza stării de sănătate ale lui Bruce, este de nestăpânit, atât de mult încât Demi Moore a distribuit imediat anunțul pe profilul ei de Instagram, potrivit Di Lei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Rumer Willis, 34 de ani, este însărcinată cu primul ei copil: împreună cu iubitul ei Derek Richard Thomas au dat cel mai frumos anunț pe Instagram. Au făcut-o într-un mod special, împărtășind un carusel de fotografii, cadre intime și alb-negru: un sărut dulce, o îmbrățișare, pentru familia pe care o vor crea.

Desigur, fanii s-au adunat în jurul lui Willis pentru a sărbători acest moment, dar nu numai. Sora lui Rumer, Scout LaRue, a comentat: ”Plâng”. Colega sa, Brittany Snow, în schimb, a felicitat-o ​​pentru acest moment dulce.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Demi Moore (@demimoore)

Pentru prima dată, Bruce Willis și Demi Moore vor fi așadar bunici. Fostul cuplu, care nu a încetat să se iubească și care s-a apropiat recent din cauza bolii actorului, se pregătește să intre într-o nouă eră ”nebună”, după cum a scris și Demi Moore pe Instagram.

Demi Moore în curând bunica: reacția ei

”Sunt pe cale să intru în era mea nebună a bunicilor”, a scris ea pe Instagram, împărtășind o fotografie cu fiica Rumer. Un moment de bucurie în cea mai întunecată perioadă pentru familia Willis, care în ultimele săptămâni a avut de-a face cu deteriorarea sănătăţii lui Bruce Willis. Moore nu l-a abandonat în acest moment, dar a ales să rămână alături de el, deși nu mai sunt împreună.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Demi Moore (@demimoore)

Moore a ținut mereu la familia ei, cea pe care a creat-o împreună cu Bruce. Și așa a distribuit și o fotografie de Crăciun în care este înfățișată întreaga familie Willis, inclusiv actuala soție Emma Heming, cu fiicele Evelyn Penn și Mabel Ray.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel