Data publicării:
Ruladă portugheză cu portocale. Rețeta pentru un desert fin și aromat
Dacă vrei să încerci un desert nou, rulada portugheză cu portocale este fix ce căutai. Iată cum se prepară.
Ingrediente
8 ouă
180 gr zahăr
2 portocale bio
2 linguri de amidon de porumb
1 linguriţa praf de copt
60 gr unt
20 gr zahăr pudră pentru decor
Cum se prepară
Bateti ouăle cu zahărul. Adăugaţi coaja de la o portocală şi sucul de la ambele portocale, scrie petitchef.ro. Apoi se adauga untul topit, amidonul de porumb şi praful de copt. Bateţi bine.
Ungeti o tavă de copt cu unt şi puneţi o foaie de hârtie copt pe fund. Turnaţi amestecul în tavă peste hârtia de copt. Coaceti 15 minutes la 180°C. Scoateti rulada din cuptor şi răsturnaţi-o pe un prosop ud. Scoateţi hârtia de copt şi pudraţi cu zahăr pudră pe toată suprafaţa.
Puneti un prosop ud şi deasupra şi întoarceţi. Apoi rotiţi pentru a-i da forma unei rulade. Lăsaţi să se răcească.
Vezi și: Ciuperci umplute de post. Rețeta simplă
Prăjitura "Parlament", rețeta. Desertul perfect pentru începutul de weekend
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News