Rudy Giuliani, numit RESPONSABIL pentru luptele post-electorale. Iată ce urmărește Trump
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Donald Trump l-a pus pe avocatul său personal să se ocupe de provocările legale post-electorale, potrivit unui tweet al președintelui în exercițiu.

Președintele în exercițiu al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, l-a numit pe Rudy Giuliani, avocatul său personal, drept răspunzător de provocările post-electorale.

"Aștept cu nerăbdare ca primarul Giuliani să conducă efortul de apărare a DREPTULUI NOSTRU LA ALEGERI GRATUITE și CORECTE! Rudy Giuliani, Joseph diGenova, Victoria Toensing, Sidney Powell și Jenna Ellis, o echipă cu adevărat grozavă, s-au adăugat celorlalți avocați și reprezentanți minunați ai noștri!" A scris președintele Trump într-un tweet.

Rudy Giuliani nu a fost prima alegere

Potrivit Times, Trump încearcă să folosească toate mijloacele posibile pentru a schimba rezultatul alegerilor. Președintele îl alesese anterior pe consilierul de campanie David Bossie, care nu este avocat, pentru a conduce eforturile de contestare ale lui Trump. CNN a raportat la începutul acestei săptămâni că Bossie a fost testat pozitiv cu COVID-19, la doar câteva zile după ce fusese ales, conform CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel