Rudel Obreja, după eliberare, IPOTEZĂ despre sistem: Judecătoarea a ZBURAT
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Rudel Obreja
Rudel Obreja
Rudel Obreja a vorbit la Antena 3 după eliberarea sa. 

”Situația e extrem de complicată. (...) În 2014, când presa încă mă călca în picioare, și Antena 3 făcea asta, însă astăzi vreau să mulțumesc Antena 3 pentru că datorită eforturilor voastre majore s-a ajuns să se înțeleagă pentru majoritatea publicului care este adevărul. Eu vorbeam despre acest sistem fără să-i cunosc hidoșenia în urmă cu patru ani. Nu înțelegeam, nu știam tot securismul din interior, dar simțeam că ceva nu e în regulă, pentru că pe pielea mea vedeam  mecanismele care lucrau împotriva noastră” a spus Rudel Obreja, la Antena 3. 

”Timp de cinci ani, oamenii ăștia nu au știu că nu sunt în legalitate la completul de 5? Dacă n-au știut, înseamnă că sunt incompetenți, ceea ce mă îndoiesc, pentru că sunt știutori de carte. Atunci, rămâne o altă explicație: prin asemenea tertipuri, ei reușeau să-și infiltreze oamenii de care aveau nevoie în completuri acolo unde judecau dosare importante. ÎCCJ judecă dosare importante. Dosarele mari și grele sunt aici” a mai spus Rudel Obreja. 

Judecătoare zburată. Ionuț Matei în locul ei

Rudel Obreja a dezvăluit că o judecătore din complet a făcut opinie separată și i-a dat dreptate: ”A spus că este firesc să avem o expertiză financiar-contabilă. Doamna judecător a zburat la următorul termen. În locul ei a venit celebrul Ionuț Matei, chiar la următorul termen. Dl Ionuț Matei făcea semne la Înalta Curte, în complet de cinci și se strâmba în timp ce avocatul vorbea”. 

El a fost eliberat miercuri seară, făcând contestație în anulare, acuzând că a fost condamnat de un complet de cinci judecători condamnat nelegal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel