Chris Brown, acuzat de o femeie că ar fi abuzat-o: "Evenimentele prin care a trecut sunt şocante"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Chris Brown
Sursa foto: Facebook Chris Brown
Noi acuzații grave planează asupra artistului Chris Brown, după ce o femeie a depus o plângere împotriva sa.

O femeie al cărei nume nu a fost dat publicităţii a depus o plângere civilă împotriva cântăreţului Chris Brown, pe care îl acuză că a drogat-o şi a violat-o la sfârşitul anului 2020 în Florida şi de la care cere daune de 20 de milioane de dolari, informează AFP.

Potrivit plângerii, a cărei copie a fost consultată de AFP, Chris Brown a invitat-o pe femeie, prezentată drept "o coregrafă, dansatoare, model şi artistă muzicală", pe un iaht andocat la proprietatea rapperului Diddy din Florida, pe 30 decembrie 2020, scrie Agerpres.

Tânăra susţine că în seara respectivă a consumat o băutură oferită de Chris Brown, în urma căreia căreia s-a simţit "dezorientată şi instabilă fizic". Ea îl acuză pe artist că a dus-o într-o cameră în care, în pofida protestelor sale, i-a dat jos slipul de la costumul de baie şi a violat-o.

"Ar trebui să ne îngrozească pe toţi"


"Evenimentele traumatizante prin care a trecut reclamanta (...) sunt şocante şi ar trebui să ne îngrozească pe toţi", se arată în această plângere, depusă joi la Los Angeles.

Tânăra afirmă că vrea "să i se facă dreptate" şi că speră să "fie un exemplu" pentru alte persoane care ar fi putut "ajunge la cheremul" lui Chris Brown. Avocaţii săi, Ariel Mitchell şi George Vrabeck, au declarat pentru site-ul de specialitate TMZ că tânăra nu a sesizat poliţia la vremea respectivă deoarece era studentă la medicină şi îi era ruşine.

Chris Brown a reacţionat în urma plângerii pe contul său de Instagram, scriind: "De fiecare dată când lansez muzică sau un proiect, "EI" (sau "ELE", n.red.) încearcă să arunce adevărate prostii", fără a preciza la cine se referă.

Cântăreţul american face obiectul unor acuzaţii de viol într-un palat parizian în ianuarie 2019, caz anchetat de un judecător francez. Brown, care nu este urmărit penal în această etapă, a negat faptele.
În 2009, el fost condamnat pentru că a lovit-o pe iubita sa de atunci, cântăreaţa Rihanna, care nu a putut participa la gala premiilor Grammy din cauza vânătăilor provocate de cântăreţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel