Roxana Ciuhulescu s-a liniștit! Fiica ei este îndrăgostită de bebeluș!
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
Este împlinită și are o familie frumoasă pe care și-a dorit-o și la care a visat! Roxana Ciuhulescu s-a liniștit după ce a născut al doilea copil, atât ea cât și soțul și fetița ei, Ana, sunt extrem de încântați acum de bebeluș, un simpatic băiețel pe nume Cezar-Ioan.   

Înainte să nască și să aducă pe lume al doilea copil, Roxana Ciuhulescu avea câteva temeri legate de faptul că fiica ei din prima căsătorie, Ana Cleopatra, nu a reacționat prea bine la aflarea veștii că va mai avea un frățior.

Acum însă, Ana este pur și simplu îndrăgostită de bebelușul familie și aproape nedezlipită de el! La fel și Silviu, soțul Roxanei Ciuhulescu, în care vedeta a găsit o mare bază și un sprijin de nădejde.

(oar_w460)

“Fiul nostru, Cezar-Ioan, este născut chiar de ziua soțului meu, pe aceeași dată și la aceeași oră, pe 12 iulie, la ora 9.29. Sunt predestinați! Soțul meu a asistat la naștere, a stat la capul meu tot timpul și m-a ținut de mână, m-a filmat cum plângeam când i-am auzit primul scâncet. Am avut mari emoții! Silviu îmi este de mare ajutor! Soțul meu este de milioane! Când am ajuns acasă cu Cezar, după trei nopți de nesomn la maternitate și încă două acasă, eram foarte deprimată și plângeam de oboseală. Soțul meu a stat atunci cu băiețelul pentru ca eu să pot să îmi revin și să mă odihnesc puțin”, povestește Roxana Ciuhulescu pentru DC News.ro.

(oar_w460)

“Cezar este un mâncăcios și a câștigat bine în greutate, a luat 1,300 kilograme în 3 săptămâni. Ana a fost extrem de emoționată, când și-a văzut frățiorul prima dată la maternitate a început să plângă de emoții, imediat a vrut să-l ia în brațe. Nu vroia să mai plece de la spital! Este foarte atașată de el în continuare. Stă și așteaptă momentele în care se trezește bebe, se duce la el în cameră, vorbește cu el, se implică  la băiță, au o comunicare foarte bună, iar Cezar râde mereu când vorbește Ana cu el”, a mai adăugat vedeta.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel