Rovana Plumb și-a achitat CREDITUL. Scrisoare înainte de ședința extraordinară a Comisiei JURI
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Rovana Plumb a transmis o scrisoare în limba engleză, înainte de ședința Comisiei JURI, care-i va decide soarta, în ceea ce privește funcția de comisar european pe Transporturi, în care anunță că și-a plătit creditul de 800.000 de euro. 

Anunțul a fost făcut la Digi24. Rovana Plumb susține că până-n 23 octombrie, când noua Comisie Europeană va fi votată în plenul Parlamentului European, toate datoriile cu privire la conflictul său de interese vor fi șterse. Două apartamente pe care le deține le-a oferit creditorului. Rovana Plumb a afirmat, în scrisoare, că persoana fizică  a acceptat acest tip de rambursare. 

Rovana Plumb este sigură, potrivit scrisorii, că JURI va considera că soluția găsită e adecvată, subliniind că aceasta este modalitatea pe care a găsit-o pentru deblocarea situației. ”Datoria care a generat îngrijorările dumnevoastră nu mai există” a subliniat Rovana Plumb. 

În declarația de avere, Rovana Plumb are patru locuințe: una în Ilfov, una în Comarnic, două în București. 

Comisia pentru Afaceri Juridice (JURI) a Parlamentului European are astăzi, de la 11:30, o ședință extraordinară în care va lua o decizie. 

Scrisoarea Rovanei Plumb: 

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel