Rovana Plumb, comisar european. Borza: Jocul împotriva României, sancționat. Cu asta, închidem subiectul!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Rovana Plumb
Rovana Plumb
„Putem deja să ne obișnuim că Rovana Plumb este noul comisar european pe Transporturi”, a spus deputatul Remus Borza, după anunțul președintelui Comisiei Europene.

„Preşedintele ales al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a prezentat, la Bruxelles, echipa de comisari şi noua structură a următorului executiv european, Rovana Plumb fiind propusă pentru portofoliul Transporturi. Nominalizarea reprezintă o altă bilă albă pentru Viorica Dăncilă.

USR-iștii și PNL-iștii urlau ca din gură de șarpe că Rovana Plumb nu are nicio șansă. Iată că a fost nominalizată la un Portofoliu important. Jocul împotriva României ar trebui să fie sancționat la nivelul opiniei publice. Ar trebui să fie sancționat chiar și penal. Rovana Plumb e româncă, haideți să o susținem. Ne temem să sprijinim românii care au șanse de a accede într-o demnitate ce asigură vizibilitate la nivel internațional. Fie că vorbim de NATO, Comisie Europeană, Parlament European sau alte instituții europene. Sabotarea propriului candidat este un joc care dezonorează", a spus deputatul Remus Borza în platoul DCNews la emisiunea „Borza Analytica".

„Votul în Parlamentul European se dă în bloc, adică nu sunt picate propunerile individual. Credeți că Germania, Franța își vor sacrifica proprii comisari doar pentru a o pica pe Rovana Plumb? Plenul dă un singur vot pe toată echipa von der Leyen. Putem deja să ne obișnuim că Rovana Plumb e noul comisar european pe Transporturi și cu asta să închidem subiectul", a spus Remus Borza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel