Rotativa la guvernare. Scenariul lui Liviu Dragnea: E forfotă mare la ei în partid
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Liviu Dragnea a vorbit despre rotativa la guvernare care ar trebui să aibă loc în luna mai.

Liviu Dragnea a expus un scenariu privind rotativa la guvernare care ar urma să aibă loc în luna mai. Potrivit acestuia, în Partidul Național Liberal ar exista anumite disensiuni:

„Vine rotația premierilor“, a spus Răzvan Dumitrescu.

„Vine?“, a întrebat circumspect Liviu Dragnea.

„Ar trebui să vină, pe 25 mai. Credeți că vine?“, a întrebat jurnalistul.

„Nu cred că sunt șanse mari“, a precizat Liviu Dragnea, moment în care Răzvan Dumitrescu a replicat că „se pregătesc, au făcut comisii“.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Liviu Dragnea anunță un nou PARTID condus de Carmen Dan: Am încredere totală/ Ce a urmat după APP. Mișcări pe scena politică, dezvăluiri de culise

„Am înțeles, dar nu știu dacă președintele Iohannis și-a rezolvat problema cu Partidul Național Liberal, dacă Nicolae Ciucă nu va mai fi premier. În cazul în care Ciucă nu va mai fi prim-ministru, nu cred că mai are șanse să rămână președintele PNL-ului“, a spus Liviu Dragnea.

„Păi și cine să vină în locul lui?“, a insistat Răzvan Dumitrescu.

„Nu știu, e forfotă mare la ei în partid“, a continuat Liviu Dragnea.

„La rotativă, ca să o faci, înseamnă să cadă Guvernul. Am înțeles că ei au stabilit că se mai schimbă și niște ministere. Credeți că Virgil Popescu rămâne la Energie?“, a insistat Răzvan Dumitrescu.

„Indiferent cine va fi la Energie, la Transporturi, la Muncă, nu are importanță. Esența guvernării lor este greșită, este otrăvită și împotriva națiunii. Virgil Popescu a făcut de capul lui?“, a replicat Liviu Dragnea.

Marcel Ciolacu zice că e ministru PNL. Plus că l-au criticat tot timpul“, a spus Răzvan Dumitrescu.

„L-au criticat doar pentru niște amărâte de pucnte electorale. Mai convinge pe cineva? Ei sunt într-o coaliție care, prin măsurile luate, românii sunt loviți“, a mai spus Dragnea.

CITEȘTE ȘI     -     PNL răspunde atacului PSD pe taxa de solidaritate. Săgeți în Coaliție: Stabilitatea aruncată în aer din considerente electorale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel