Ronaldo, Liga Campionilor, un nou record personal
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Ronaldo, Liga Campionilor, un nou record personal. foto: @ChampionsLeague
Ronaldo, Liga Campionilor, un nou record personal. foto: @ChampionsLeague
Cristiano Ronaldo a devenit primul jucător cu 100 de victorii în Liga Campionilor.

Vârful celor de la Juventus, Cristiano Ronaldo, a devenit, marţi seara, primul jucător cu 100 de victorii în Liga Campionilor la fotbal, după ce Juventus Torino a învins-o pe Valencia cu scorul de 1-0, pe teren propriu. Lusitanul a avut o contribuţie majoră la victoria campioanei Italiei, el centrând la golul marcat de croatul Mario Madzukic.

Ronaldo a făcut astfel un nou pas către al şaselea trofeu al Ligii Campionilor, după unul cucerit cu Manchester United şi alte patru cu Real Madrid. Cristiano Ronaldo a debutat în Champions League cu o înfrângere, suferită de Manchester United la Stuttgart, în octombrie 2003. Prima victorie din cele 100 a fost înregistrată la a doua sa prezenţă în cea mai importantă competiţie intercluburi de pe continent, contra echipei Glasgow Rangers.

Cristiano Ronaldo este şi golgheterul all-time al Ligii Campionilor, cu 121 de goluri marcate. În termen de meciuri, doar portarul spaniol Iker Casillas are mai multe apariţii în Champions League, 171, faţă de portughez, care a ajuns la 157. Şi Juventus a stabilit o performanţă marţi seara, calificându-se în optimile de finală ale Ligii Campionilor pentru a cincea oară consecutiv, o premieră pentru Bătrâna Doamnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel