Romulus Bulacu rămâne vicepreședintele CJ Vâlcea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
romulusbulacu20004112011
romulusbulacu20004112011

Romulus Bulacu a câștigat procesul intentat Consiliul Județean și lui Mircea Poenaru, ca urmare a schimbării ”forțate” din funcția de vicepreședinte al CJ, informează Viața Vâlcii.

Autor: Adrian Stroescu

romulusbulacu20004112011Romulus Bulacu a fost investit în funcția de vicepreședinte CJ Vâlcea în urma alegerilor locale din vara anului 2008, datorită protocolului de colaborare încheiat, la acea dată, între PSD și PDL. În urma schimbării alianței politice de la nivelul Consiliului Județean, când PSD a bătut palma cu PNL, Consiliul Județean a adoptat o hotărâre de schimbare a domnului Bulacu din funcția de vicepreședinte și o altă hotărâre de numire a liberalului Mircea Poenaru pe postul respectiv.

La acel moment, atât vicele Bulacu, cât și Instituția Prefectului au acționat în instanță Consiliul Județean, cerând anularea celor două hotărâri. Dosarul a fost judecat de mai multe instanțe, ca în final, mai exact miercuri, 2 noiembrie, Curtea de Apel Pitești să dea câștig de cauza vicelui Bulacu și în speță Prefecturii, respingând recursul intentat de Consiliul Județean.

Așa că Romulus Bulacu rămâne vicepreședinte al Consiliului Județean Vâlcea, cu drepturi depline.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel