Romfilatelia, distinsă cu "Medalia de aur" la Expoziţia Internaţională din Berna
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Romfilatelia a primit în mod oficial Diploma Medalie de aur la expoziţia internaţională de profil, cu ocazia ședințelor dedicate Consiliului Operatorilor Poștali (Postal Operational Council), la Berna, mai 2023   

În cadrul sesiunii dedicate Asociației Mondiale de Dezvoltare a Filateliei, a avut loc premierea câștigătorilor celei de-a 17-a ediții a competiției operatorilor poștali desemnați din țările membre ale Uniunii Poștale Universale, organizată în perioada 8-12 noiembrie 2022, Cape Town, Africa de Sud, de către Asociația Mondială pentru Dezvoltarea Filateliei (WADP).

"Domnul Masahiko Metoki, Directorul General al Uniunii Poștale Universale, a oferit Romfilatelia, în numele României, Diploma Medalie de aur pentru exponatul  „Personalităţi ale tezaurului uman universal", Grupul C ( 2 panouri) participant la expoziția de profil din Africa de Sud.

Delegația Romfilatelia a avut discuții și prezentări ale viitoarelor emisiuni de mărci poștale cu colegii din Maroc și Tunisia pentru anul 2024.
Mulțumim pentru schimbul de idei, Bahya Nassr Eddine și Olfa Mokaddem ! 

De asemenea, ne-am bucurat de întrevederea cu domnul Masahiko Metoki, Director General  al Uniunii Postale Universale și domnul Marjan Oswald, Director adjunct al UPU, pentru a împărtăși încă o dată rolul timbrului de comunicator și promotor al valorilor naționale și universale.

Timbrul leagă prietenii și oferă prilejul de a călători și a transmite  celor dragi numai vești bune! Iar timbrele românești se întorc acasă cu cea mai bună veste – Diploma medalie de aur – care ne onororează dar ne și ne motivează pentru viitoarele competiții" au comunicat reprezentanţii Romfilatelia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel