Romeo Tudorache, medaliat la Campionatul European de masaj EMA 2019
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Romeo Tudorache, victorios din Italia
Romeo Tudorache, victorios din Italia
Romeo Tudorache s-a intors victorios din Italia, unde între  30 martie si 1 aprilie a avut loc, la Spilamberto, Italia, European Massage Championship, o competitie internationala organizata de EMA (Asociatia Europeana de Masaj).

Terapeutul Romeo Tudorache a castigat medalia de argint, clasandu-se pe locul 2 dintre 180 de participanti din 15 tari. In Romania, Romeo Tudorache este cunoscut ca un apreciat terapeut cu peste 15 ani de experienta in masaj.

De un an de zile, din pasiune pentru masaj si terapii alternative a creat, alaturi de sotia sa Andreea, un centru de sanatate. Urban Masaj are ca misiune crearea unei oferte de servicii terapeutice superioare, personalizate pe nevoile individuale ale clientilor si terapii complementare de vindecare, intr-un mediu special conceput pentru a oferi liniste si relaxare.

Urban Masaj ofera nenumate tipuri de masaj, terapii de recuperare, workshop-uri de dezvoltare personala, de grup si individuale, psihoterapie si yoga.

Competitia EMA 2019 a reprezentat o provocare pentru Romeo Tudorache: „Am inscris echipa Urban Masaj la EMA 2019 nu neaparat cu gandul de a castiga o medalie, desi recunoastem ca suntem super incantati ca am terminat pe podium prima competitie la care am participat. Ne-am dorit sa castigam experienta, sa impartasim impresii cu restul participantilor. Domeniul nostru de activitate, masajul si terapiile alternative sunt mai presus de materialitate, se bazeaza pe relatii interumane, pe criterii care imbina spiritualitatea, a darui si a vindeca.

Am intalnit acolo multi oameni pe care ii apreciam si ii urmaream online si am fost incantati sa ne spuna ca si ei fac acelasi lucru cu Urban Masaj si care au venit la noi chiar inainte sa mergem noi sa ne cunoastem offline. A fost minunat! Ne-am bucurat sa vedem tehnicile folosite de alti terapeuti, sa le impartasim pe ale noastre, sa aiba fiecare ocazia sa surprinda la categoria free style, pentru ca exista si chiar este incurajata si aceasta metoda. Ne doream sa testam senzatia participarii la o astfel de competitie internationala, dar recunoastem ca deja ne pregatim sa ne inscriem la urmatoarea, in luna iunie. Am fost incurajati, am fost felicitati, le multumim enorm oamenilor care ne sustin."

Romeo Tudorache este licentiat in kinetoterapie si motricitate speciala, facilitator terapii prin masaj si trainer formator. Munca lui e construita in baza principiului de a-i invata pe oameni sa constientizeze ca grija pe care o poarta sanatatii ar trebui sa reprezinte o prima optiune de vindecare si sa aleaga intotdeauna calitatea in detrimentul cantitatii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel