Romașcanu și Tomac, CEARTĂ în direct. "Ați spus că nu mai vreți proști" / "Țineți-vă ideile că aveți doar două. Nu le epuizați"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Lucian Romașcanu și Eugen Tomac s-au certat în direct la Realitatea PLUS.

Prezentator Realitatea Plus: "Domnule Romașcanu, vrea PSD din nou la Guvernare?"

Romașcanu: "Nu vrem neapărat la guvernare. Acum sunt două rânduri de alegeri și trebuie un Guvern care să fie dedicat acestor lucruri și treaba e foarte clară. Singurul lucru care mă îngrijorează la toate discuțiile pe care le avem este că vorbim de cine pierde, de cine câștigă. Dom`ne, esența problemei este că se modifică legile electorale cu trei luni înainte".

Tomac: "Când ați pus-o pe Dăncilă prim-ministru nu v-a păsat de țară și de legi?".

Romașcanu: "Domnu` Tomac, reprezentantul de partid făcut din dragoste. Lăsați-mă să-mi termin ideile principale".

Tomac: "Fiți un pic mai exact dacă tot... discutăm chestiuni politice. Dumneavoastră spuneți că vă pasă de țară, dar când ați pus-o pe Dăncilă nu v-ați gândit? Că văd că o lăudați astăzi. Spuneți că nu mai lăudați proști în funcții publice".

Romașcanu: "Stați o secundă. Păi nu mai vrem proști în funcții publice!".

Tomac: "Da, dar cine a votat? Dumneavoastră de ce ați votat-o?".

Romașcanu: "Domnu` Tomac, țineți-vă ideile că aveți doar două, nu le epuizați la începutul emisiunii și vorbim un pic mai încolo! Până acum voiați să desființați PSD-ul. Cu cine mai vorbeați? Opriți-vă puțin. Cele două idei ale domnului Tomac o să aibă priză un pic mai încolo".

Despre căderea Guvernului Orban

Schimbul de replici dintre cei doi a continuat și spre finalul emisiunii când au vorbit despre posibilitatea căderii Guvernului: 

Tomac: "Orice este posibil. Eu însă am această încredere că asumarea va reuși. Am calcul matematic. Dacă din punct de vedere politic se rămâne doar pe semnăturile PSD și UDMR, moțiunea anunțată chinuitor nu va avea un final pe care și-l doresc, deci Guvernul rămâne și vom avea alegeri în două tururi, ceea ce este un lucru extraordinar, inclusiv pentru PSD, că mai scapă de unii".

Romașcanu: "Domnul Tomac este fie naiv, fie amabil cu PNL, pentru că este de domeniul evidenței că această moțiune va trece pentru că dânșii vor alegeri anticipate".

Prezentator Realitatea Plus: "Domnule Tomac, nu vă necăjiți că ambele apelative au fost drăguțe".

Romașcanu: "Nu, nu, dar naivitatea este o chestie ok".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel