Romașcanu râde de Cîțu după propunerea PNL ca premier
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Lucian Romașcanu a reacționat după ce PNL l-a propus premier pe Florin Cîțu.

Ca să încep cu o glumă, cum spune Divertis, sunt sidefat! Ideea este în felul următor: Cred că domnul Cîțu ar fi candidatul de era să fiu premier a 2-a oară. Dânsul nu are cum să fie candidat de prim ministru în niciun film. Anul trecut, știindu-se public că este antipatic, a fost propus special ca premier pentru a cădea și, astfel, să se demareze alegeri anticipate. Nu a avut alt scop! a declarat Romașcanu.

În acest moment, PNL arată că acest partid ajunge să dea un premier ca Orban și acum ca Florin Cîțu. Să nu uităm că dânșii nu au resursă umană la București. Nu sunt în stare să propună un premier care, cât de cât, să aibă legătură cu fenomenul. Din punctul meu de vedere, cred că aceasta este propunerea cu care se duce PNL (n,red. la consultările de la Cotroceni), nu și cea cu care se întoarce! a subliniat Romașcanu.

Procedura spune foarte clar. Președintele nominalizează premierul și, anterior, trebuie să se consulte cu partidele parlamentare. Vă spun cu ce nume ar fi normal să vină. Este vorba despre Alexandru Rafila. Una peste alta, în al 12-lea ceas, îmi doresc ca președintele Klaus Iohannis să fie al tuturor românilor și să respecte Constituția. a concluzionat Lucian Romașcanu, într-un interviu telefonic la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel