Data publicării:

Românul ucis în Algeria era din Prahova şi avea un copil

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Arhiva
WhatsApp
algeria
algeria

Românul ucis în criza ostaticilor din Algeria era din  Bărcăneşti, Prahova,  avea 36 de ani şi un copil în vârstă de 6 ani, iar soţia sa este însărcinată în luna a șaptea.

Bărbatul ucis în Algeria se numește Ionuţ Tiberiu Costache și era din Bărcăneşti, Prahova.  Bărbatul era  inginer, avea 36 de ani şi lucra pe o platformă petrolieră aflată la graniţa dintre Libia şi Algeria, înainte de a pleca în străinătate el fiind angajat la rafinăria Petrobrazi.

 Ionuţ Tiberiu Costache era căsătorit şi avea un băieţel în vârstă de 6 ani, iar soţia sa este însărcinată în luna a şaptea.

"Îl cunoaşte toată lumea din sat drept băiatul din Algeria. Muncea acolo pentru a-şi ridica o casă şi pentru a oferi o viaţă mai bună familiei sale. Are un copil de 6 ani, iar soţia sa este însărcinată în luna a şaptea. Sunt şocat de veste, sunt de o vârstă cu Tiberiu, am vorbit de nenumărate ori. Nu-mi vine să cred. Au plâns oamenii prin sat când au auzit ce s-a întâmplat, era foarte săritor şi ajuta pe oricine îi cerea sprijinul", a spus un localnic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel