”Românii au talent”, momente spectaculoase de la preselecțiile sezonului al treilea
Data publicării:
Autor: Căloiu Oana
WhatsApp

Sezonul 3 al show-ului "Românii au talent" se va difuza începând cu 15 februarie. Prezentatorii emisiunii, Smiley și Pavel Bartoș, au mers împreună cu cei trei jurați: Andra, Mihai Petre și Andi Moisescu, la căutat de talente în cele mai mari orașe ale țării. Preselecțiile au fost pline de surprize. 

La Craiova, pe scena teatrului "Marin Sorescu" o mireasă a fost adusă de către domnișoarele de onoare. Cei doi prezentatori ai emisiunii au profitat din plin de moment. Piesa "You sexy Pavel Bartoș" a răsunat în tot teatrul, iar Pavel a făcut deliciul publicului, luând domnișoarele la dans.

La Timișoara, Andi Moisescu a susținut primul său recital în fața unui public de sute de spectatori. Juratul a luat chitara unuia dintre concurenți și a interpretat o melodie, în timp ce Smiley și Pavel Bartoș se ocupau de coregrafie.

Și ceilalți doi jurați au încântat publicul prin momente deosebite. Mihai Petre a fost invitat la dans de o concurentă care a venit să-și demonstreze talentul la dans sportiv. Sala a fost în picioare când cei doi au început să danseze, iar colegii din juriu nu au stat deoparte. Andra a venit și ea pe scenă, demonstrând ca știe să danseze foarte bine.

La Cluj, show-ul a aparținut în totalitate celor doi prezentatori: Smiley și Pavel Bartoș s-au costumat în indieni, au sărit la trambulină, au făcut tumbe și au dansat alături de concurenți.

Unul dintre cele mai emoționante momente din cadrul preselecțiilor a fost la Oradea. Un băiețel a cântat prin telefon pentru tatăl lui, aflat în Afganistan. Copilul și-a dorit ca tatăl lui să-l poată auzi, pentru a se simți încurajat. Numărul său a impresionat nu doar juriul, ci și publicul, care l-a aplaudat îndelung.

O premieră a emisiunii s-a desfășurat în cadrul preselecțiilor de la Iași. Smiley s-a aflat în pauză vocală totală și a fost nevoit să poarte cu sine cartoane pe care erau inscripționate tot felul de reacții sau expresii, printre care: "Mamă, mamă, mamă!!!", "Bă, ejti nebun!", "Moldovenii au talent".

"Eu cred că e o premieră! Prima filmare în care prezentatorul nu vorbește! A fost dificil pentru că au fost numere la care aș fi strigat în gura mare, așa erau de spectaculoase sau altele la care aș fi râs în hohote! Cu toate astea, m-am rezumat la cartoanele mele", a povestit Smiley.

Capitala nu a fost mai prejos la capitolul momente spectaculoase. Smiley și Pavel Bartos au avut o apariție surprizătoare, venind pe scenă cu o motocicletă. Mai precis Pavel pe motocicletă, împins de Smiley.

[gallery]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel