Românii au talent, GOLDEN BUZZ 8 martie. ”Nu am văzut așa ceva NICIODATĂ!” - video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Facebook / Românii au talent
Facebook / Românii au talent
ROMÂNII AU TALENT, 8 MARTIE 2019. Vineri seară, a avut loc o nouă ediție a emisiunii „Românii au talent”. A fost acordat al treilea Golden Buzz din sezonul 9.

ROMÂNII AU TALENT, 8 MARTIE 2019. Kidd Strobe aka Frenchiebabyy, în vârstă de 24 de ani, a impresionat jurații „Românii au talent" cu un număr de contorsionism. Andi Moisescu a apăsat butonul de Golden Buzz.

„Extraordinar!”, a spus Smiley. „Cel puțin pentru mine... ești ireal! Sunt fără cuvinte. Nu am văzut așa ceva niciodată în viața mea", i-a spus Andi Moisescu.

„Nu m-aș fi gândit niciodată că o să văd așa ceva pe scenă. Despre asta e vorba la acest buton auriu”, a spus ulterior Andi Moisescu. „Nu am mai văzut! E șoc! Mă bucur să văd că sunt uluit, mare lucru”, a adăugat acesta.

VEZI ȘI: ROMÂNII AU TALENT GOLDEN BUZZ. Scandal pe Facebook: Și acum să înceapă cârcotașii...


ROMÂNII AU TALENT, 8 MARTIE 2019. Amintim că Ana Maria Pantaze, croitoreasa de la „Românii au talent", a reușit sa smulgă primul GOLDEN BUZZ al sezonului #9suprem. Acesta a fost acordat de Mihai Petre, care a revenit în calitate de jurat în acest sezon. „Tu ești esența acestui show. Show-ul ăsta e despre oameni ca tine, care vin cu emoție sinceră și ne lovesc de ne ia naiba", i-a spus Mihai Petre înainte să îi dea Golden Buzz. „Cu așa ceva te întâlnești cel mult o dată într-un sezon, oamenii ca tine sunt apariții rare", spusese și Andi Moisescu.

ROMÂNII AU TALENT, 8 MARTIE 2019. În urmă cu două săptămâni, Ema Stoian a primit Golden Buzz, în semn de apreciere din partea juraților. La zece ani, Ema Stoian este pasionată de gimnastică ritmică și dans contemporan. La vârsta de trei ani și jumătate, a intrat într-un club pentru copii, unde a luat lecții de dans, balet și gimnastică. La 6 ani, profesoara de la club i-a recomandat să facă gimnastică ritmică de performanță, iar un an mai târziu, lua medalia de aur la Cupa României la această disciplină.

ROMÂNII AU TALENT, 8 MARTIE 2019. Jurații pot oferi unui concurent Golden Buzz, fiind trimis astfel direct în semifinalele show-ului „Românii au talent", fără să mai treacă de o altă preselecție. Poate fi apăsat o singură dată pe sezon de fiecare membru al juriuluil. De obicei, se acordă concurenților care se remarcă.

VEZI ȘI: „Românii au talent" - Alin Buruiană, moment wow! Publicul, în picioare

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel