Românii au talent, 4 mai 2018. SEMIFINALIŞTI vot FINAL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Românii au talent, 4 mai 2018. SEMIFINALIŞTI vot FINAL. A doua gală LIVE a emisiunii ROMÂNII AU TALENT a avut loc vineri, 4 mai. În urma votului, concursul ROMÂNII AU TALENT și-a desemnat semifinaliştii.

UPDATE 23:35: STOP VOT!

IATĂ SEMIFINALIȘTII:

ALLA (locul 1). TRUPA IDIOT și ALEX ȘTEFĂNESCU au intrat la decizia juriului. Publicul a decis locul doi care este ALEX ȘTEFĂNESCU.

-----

Premiul de originalitate este pentru TRUPA IDIOT.

UPDATE 23:01: S-A DAT START VOT! Vă puteți alege preferatul.

(w670)

Românii au talent, 4 mai 2018. SEMIFINALIŞTI vot FINAL. Ianis Anghel a făcut furori pe marea scena a talentelor cu mișcările lui inedite de breakdance. Momentul său a fost un adevărat spectacol.

Românii au talent, 4 mai 2018. SEMIFINALIŞTI vot FINAL. Vlad Zapu și DJ ES.T ne-au încântat cu un moment plin de vibrație și entuziasm și ne-au amintit de românii din diaspora.

Românii au talent, 4 mai 2018. SEMIFINALIŞTI vot FINAL. Anastasia și Serghei au avut un moment senzațional, cu mișcări care tăiau respirația oricui.

Românii au talent, 4 mai 2018. SEMIFINALIŞTI vot FINAL. Leonardo Drăgușin a cucerit publicul cu vocea lui extraordinară. A vibrat pe marea scenă a talentelor alături de sunetul suav al pianului.

Românii au talent, 4 mai 2018. SEMIFINALIŞTI vot FINAL. Jorik Popușoi a făcut și el furori la ROMÂNII AU TALENT. A impresionat cu un număr de mișcări explozive. A fost un show breakdance plin de energie.

Românii au talent, 4 mai 2018. SEMIFINALIŞTI vot FINAL. Trupa IDIOT ne-a arătat cum să ne distrăm chiar și atunci când suntem plictisiți! Au stârnit hohote de râs și au improvizat la greu.

Românii au talent, 4 mai 2018. SEMIFINALIŞTI vot FINAL. Badea Brothers au prezentat un moment incredibil de echilibristică.

Românii au talent, 4 mai 2018. SEMIFINALIŞTI vot FINAL. Și Alex Ștefănescu a luptat în această seară pentru marea finală.

Românii au talent, 4 mai 2018. SEMIFINALIŞTI vot FINAL. ALLA ne-a arătat cât de multă emoție poate fi într-un dans.

Cum se votează

Votează online sau prin SMS la 1264*, în timpul edițiilor Live, și susține-ți eroii în MAREA GALĂ A TALENTULUI.

Pentru a putea vota online, trebuie să te autentifici în platforma de vot folosind Login cu Facebook de pe romaniiautalent.protv.ro. 

Poți vota ONLINE o singură dată într-o sesiune de vot, marcată în emisiune prin Start/Stop.

*Limita de vot este de 10 SMS/concurent.

Tariful este de 0.48 Euro (TVA inclus), numărul este valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil.

Un vot poate să schimbe tot! Cheamă-ți prietenii!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel