Data actualizării:
Data publicării:

România TV, lider de audiență în timpul difuzării meciului FCSB - LASK Linz

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Fotografie creată de JESHOOTS.com, de la Pexels
Fotografie creată de JESHOOTS.com, de la Pexels
România TV a fost, joi seară, cea mai urmărită televiziune la nivel național, în timpul difuzării partidei FCSB - LASK Linz din play-off-ul Europa League.

Citește și - Gigi Becali, prima reacție după calificarea FCSB în Europa League. Câți bani primește Elias Charalambous

FCSB, echipa finanțată de Gigi Becali, a învins formaţia din Austria LASK Linz cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe Stadionul Steaua din Bucureşti, în manşa secundă a play-off-ului Europa League. Meciul a fost transmis de România TV.

Astfel, România TV a fost pe primul loc în topul audiențelor, la nivel național, având o cotă de piață de 17,8 la sută. Televiziunea de pe locul doi a avut 11,5 % cotă de piață, la fel ca televiziunea care a completat podiumul.

Val de reacții pe internet. Ce a scris Victor Ciutacu

Faptul că România TV a televizat partida a stârnit numeroase reacții pe rețelele sociale. Jurnalistul Victor Ciutacu a postat un mesaj, într-un ton de ironie, pe Facebook.

”A fost nevoie să transmită România TV meciul ca să se califice voinicii latifundiarului. Va rugăm să ne scuzați, da’ noi nu pariem, ci facem treaba. Vă pupă Serghei”, a scris jurnalistul Victor Ciutacu pe contul său de Facebook.

Echipa lui Gigi Becali, calificare dramatică în faza principală a Europa League la fotbal

Echipa lui Gigi Becali s-a calificat dramatic în faza principală a Europa League la fotbal, după un gol fabulos marcat de căpitanul roș-albaștrilor Darius Olaru în ultimele minute ale meciului (90+3).

FCSB a început bine meciul, însă apoi LASK Linz a avut o perioadă foarte bună. Ziereis, în minutul 10, nu a nimerit poarta cu o lovitură de cap. Portarul FCSB Târnovanu a respins şutul lui Taoui din afara careului, în minutul 15. Campioana României a avut o șansă bună de a marca în finalul primei reprize, atunci când Miculescu a şutat din marginea careului, în minutul 43, însă portarul Siebenhandl a respins mingea de sub transversală.

LASK Linz putea da lovitura la finalul primei reprize

Florin Tănase, în minutul 45 a şutat din careu la colţul scurt, însă portarul Siebenhandl a reușit să apăre. LASK Linz putea deschide scorul în minutul 54+3, în urma unei gafe făcute de Lixandru, însă Ljubicic nu a ajuns la minge chiar în faţa porţii, la centrarea lui Taoui. Austriecii au început mai bine repriza a doua, dar Târnovanu a respins salvator şutul trimis de Taoui la colţul scurt, în minutul 50, iar Usor a şutat pe lângă colţul lung al porţii, în minutul 52.

Darius Olaru, omul care a făcut diferența în minutul 90+3 și a adus calificarea în grupele Europa League pentru FCSB

În minutul 83, Daniel Popa a primit o pasă excelentă de la Darius Olaru, a trimis la colţul lung, însă Ziereis a respins salvator. LASK putea da lovitura în minutul 90, după gafa lui Chiricheş, însă Târnovanu a reușit să apere şutul lui Taoui.

În minutul 90+3, Darius Olaru a avut o incursiune pe partea stângă, a ajuns în careul austriecilor şi a şutat imparabil sub transversală din unghi. Astfel, căpitanul FCSB a adus victoria și calificarea echipei în Europa League.

Gigi Becali, patronul FCSB, după meci, a discutat despre temerile pe care le-a avut la această partidă extrem de importantă, dar și banii pe care îi va câștiga.

”Îmi era teamă doar de ghinion. A doua repriză ei nu au mai contat. A fost mingea doar la noi. Deci se vedea că nu mai puteau alerga. Este mare diferența de bani. Sunt alte calcule. Adică ultima clasată din cele 36 iau 72 de mii. Prima, 36 înmulțit cu 72. Sunt niște bani. Mulți bani dați în plus. Se mai dau niște bani după și de puncte. Și de intrare și de ieșire. Sunt calcule matematice cu bani foarte mulți”, a declarat Gigi Becali, joi seara, la Digi Sport. Vezi articolul aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel