România luptă pentru calificarea la eEURO 2021
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: lalesh aldarwish - Pexels
Foto: lalesh aldarwish - Pexels
Naționala de e-fotbal a României pe PES se află într-o poziție bună înaintea ultimelor jocuri de calificare la eEURO 2021, anunţă Federaţia Română de Fotbal. 

"La final de martie, echipa noastră formată din Adrian Urmă, Andrei-Daniel Poenaru, Andrei Ștefănică și Alexandru Bădicioiu a disputat primele meciuri în campania pentru cea de-a doua ediție a turneului final, una programată de această dată la Londra, în perioada 9-10 iulie 2021.

România a jucat pe rând, câte două meciuri ale căror scoruri s-au cumulat, cu Luxemburg (3-3), Slovacia (11-1), Liechtenstein (4-1) și Ungaria (11-3). După prima parte a preliminariilor, tricolorii se află pe locul 2, dar la egalitate de puncte cu liderul Luxemburg, 10 puncte, diferența făcându-se doar la golaveraj.

Pe 26 aprilie, selecționatele se vor întâlni din nou pentru a stabili ierarhia finală a grupei. Meciurile tricolorilor vor începe la ora 18:00 și vor fi transmise în direct pe YouTube FRF TV și pe paginile de Facebook Echipa națională de e-fotbal a României și Echipa națională de fotbal a României", informează FRF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel