România, la Jocurile Paralimpice de la Rio. Cine face parte din echipă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
România va fi pezentă la cea de-a 15-a ediție a Jocurilor Paralimpice de la Rio, care se desfășoară între 7 și 18 septembrie 2016. Echipa care ne va reprezenta la competiția de la Rio este cea mai numeroasă din istoria sportului paralimpic din țara noastră.

La ediția din acest an a celei mai importante competiții sportive pentru persoanele cu dizabilități, Jocurile Paralimpice, vor participa sportivi din 176 de țări, potrivit unui comunicat de presă al Autorității Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități (ANPD).

Echipa care va reprezenta România la această ediție a Jocurilor Paralimpice este cea mai numeroasă din istoria sportului paralimpic din țara noastră, membrii lotului fiind: Hriscu Florentina (disc), Cojoc Florin (săritura la înălțime), Lulea Mihaela (canoe), Șerban Iulian (canoe), Novak Eduard (ciclism), Olah Attila (ciclism), Bologa Alexandru (judo), Ciorap Naomi (înot), Ciorap Samuel (înot), Makszin Dacian (tenis de masă) și Simion Bobi (tenis de masă).

Președintele Autorității Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități, Mihai Tomescu, recunoaște efortul, dăruirea și rezultatele extraordinare obținute de sportivi români paralimpici și urează mult succes delegației României prezente la Rio.

„Respectăm și apreciem efortul depus, munca extraordinară, puterea de a vă autodepăși, perseverența cu care luptați în fiecare zi pentru realizarea unui vis, acela de a participa și obține medalii în competiții sportive naționale și internaționale. Pentru noi toți, sunteți un exemplu și o sursă de inspirație." - Mihai Tomescu, președinte ANPD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel