România-Islanda. Cornel Dinu: GROAZNIC! Iartă-mă, domnul Rădoi, dar...
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Fostul mare jucător Cornel Dinu a ieșit la atac, după declarațiile lui Rădoi de la finalul meciului cu Islanda.

Fostul mare jucător de la Dinamo, Cornel Dinu, s-a arătat revoltat de o declarație făcută de Mirel Rădoi, la finalul meciului România - Islanda (1-2).

Mirel Rădoi a spus că „e ruşinos că nu am reuşit să ne calificăm, nu neapărat că nu am dat la poartă mai mult sau mai puţin. Nu ne garanta că dacă trăgeam mai mult la poartă reuşeam să marcăm”.

Cornel Dinu n-a stat deoparte și a reacționat rapid. 

Groaznic! Pe mine m-a dat peste cap afirmaţia de la final, că nu e nevoie să tragi pe poartă ca să câştigi. Noi suntem într-o perpetuă tranziţie. Avem antrenori, care, să reţineţi, înainte de fiecare meci ne spuneau De la mijloc în faţă fiecare trebuie să căutaţi să trageţi la poartă minimum de două ori pe meci.

Iartă-mă, domnul Rădoi, dar nu poţi să faci o astfel de afirmaţie. Nu poţi să câştigi fără să tragi la poartă. E şi chestia aia. Dacă tăceai, filosof rămâneai. Una e să aşezi cuvinte şi alta e să aşezi idei”, a spus Cornel Dinu la Telekom Sport.

Naționala României a fost învinsă joi, de Islanda, în semifinalele play-off-ului de calificare la Campionatul European din 2021.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel