România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 08 iul, 12:21
A doua COCOAȘĂ de COVID. Banciu: Nu-și permit TOLOMACII. O să vedeți... ultima țara
Jurnalistul Radu Banciu a vorbit despre a doua cocoașă a pandemiei de COVID-19 în România, dar și despre faptul că situația e mai gravă decât era în timpul stării de urgență.

"Suntem la a doua cocoașă, adică ca prin deșertul Gobi, o cămilă de aia bacteriană, alea sunt cu două cocoașe, deci cam acolo am fi noi în pandemie. Nu ne-a luminat foarte tare! De frică, Nelu Tătaru, nu a recunoscut că suntem în valul doi, de fapt asta e, un pic mai virulent decât primul val: creștere de cazuri grave, nicio perspectivă.

O să vedeți că România va ultima țara care va închide granițele și ne va băga înapoi case dacă situația o va lua razna în următoarea perioadă adică luna iulie sau august. Ultimii vom fi de grija acestor blestemate, mizerabile de alegeri din septembrie. Nu-și permit tolomacii să-și riște pielea. Pe ei nu îi interesează situația asta, chiar și dacă mor nu contează, pentru ei banul, să fure... Știu că până la urmă vor pieri, s-au obișnuit cu ideea, dar mai bine să moară la putere decât să moară făcându-și datoria și atunci nu vor mai închide. Situația este mai dură decât în martie, păi atunci de ce ai dat stare de urgență?!", a spus Radu Banciu, la B1 TV. 

Acest articol reprezintă o opinie.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro