Român, MORT în condiții suspecte la Viena. Florin Salam îi făcea dedicații în manele / VIDEO
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Un tânăr român a murit în condiții suspecte la Viena. Acesta a apărut în mai multe videoclipuri ale lui Florin Salam, iar acesta îi făcea dedicații.

Un tânăr din comuna Miclești a murit în condiții misterioase în Viena. Se numește Alin Sabadac, sau Gâză Trend, cum îi mai spun prietenii, și a fost găsit fără suflare în casă de câțiva apropiați. Nu se cunoaște cu exactitate cauza morții, însă în cercurile de prieteni se zvonește că ar fi ingerat o cantitate mare de substanțe interzise, după o discuție aprinsă cu iubita sa.

Gâză Trend ținea foarte mult la aceasta, îi dedica melodii, iar la un moment dat au apărut în două videoclipuri. Ambele vorbesc despre dragostea enormă dintre cei doi. Anul trecut, de ziua sa, iubita lui l-a rugat pe celebrul manelist Florin Salam să îi facă o urare în versuri din partea sa: „Cine-mi știe inima…/Este Gâză, viața mea/Că s-a născut cu talent/Unu’ este Gâză Trend/Să audă România: Gâză e puterea mea/Nu contează banii mei/Gâză este ochii mei/Că s-a născut cu talent/Unu’ este Gâză Trend”, notează VremeaNoua.

În acest videoclip, Florin Salam îi făcea dedicații

Aici, Gâză Trend a apărut alături de iubita sa:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel